CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

 • Mood:

Pursuit of Happiness My Ass

Igår hade vi en vanlig hemmakväll med hyrd video och snacks som vi rotat fram från köksskåpets innersta vrå. Tydligen så var det Pajjes tur att hyra video (det är det alltid, enligt honom, och samma sak är det när vi ska köpa chips) så vi såg Pursuit of Happiness, minns inte vad den hette på svenska.

Tråkigt nog var Pajje på superseriöst humör igår, för jag fick knappt skämta en gång om uteliggare och småbarn utan att han sa att mig att hålla klaffen. Filmen är ju skittråkig när man vet hur den kommer att sluta. Ett riktigt förvånande slut skulle ju ha varit att han INTE fick sitt dumma jobb på slutet och fortsatte dra omkring med sina resväskor, pank och tragisk, så att han till slut blev tvungen att prostituera sig själv eller nåt.

Vad är det för kul att se filmer om folk som bara lyckas hela tiden? De jobbar ju alltid skithårt och har en massa moral och det baseras aldrig på tur och hur irriterande är inte det? Jag vill ju mycket hellre att min framgångshistoria baseras på min stora Trisslottsvinst som jag vann enbart på tur och som jag betalade högst femtio kronor för.

DET skulle vara riktig lycka.
Tags: cj & life: rants, tv & movies: dramas
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments