CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Bio

Kom just hem från bion. Kanske ganska bra att jag fick helvetiskt magont igår för annars skulle jag säkert bara dansa runt just nu och råka bryta varenda ben jag har i kroppen. Typ, igen.

Igår kväll så plågade jag mig ut genom dörren för att få lite frisk luft, men jag kände mig verkligen som en gammal gumma som det tog en halvtimme att komma bort till ICA för. Jag fick gå dubbelvikt för att det gjorde så ont. Vilken kämpe jag är.

I alla fall så var det helt värt att göra en repris idag för att inte behöva ställa in biobesöket. Imorgon kommer jag ju ändå tvinga mig själv att gå till jobbet och existera där i åtta smärtsamma timmar, så då kan jag ändå slösa några timmar med att kombinera smärtan med lite nöje idag.

Det är så roligt att se nya filmer med någon som verkligen tycker om samma sorts filmer som jag själv. Förut (under en annan livstid) så var jag på bio jätteofta och såg nästan varje ny film som kom ut och det var (nästan) alltid kul för jag gick med någon som uppskattade filmer lika mycket som jag.

På tal om det så såg jag Mamma Mia! på min födelsedag för två veckor sen. Jag var visserligen den enda i salongen som uppskattade den, men det var ju ändå min födelsedag så jag valde det jag ville se. Den filmen blev verkligen helt nerkritiserad när vi gick ut därifrån, haha.

Hur kan man inte älska ABBA, liksom? Psh.


Jag lyckades såklart sparka omkull Olgas chips på golvet. Mina popcorn blev också lidande när jag gjorde lite livliga gester. Det blev några över på slutet ändå. De slängde jag på Olga.

(Förlåt, SF-kille, som blev tvungen att städa upp efter mig fast du sa åt oss.)
((Förlåt för bilderna också, men jag tog faktiskt inga på filmen utan på mina egna klanterier, så jag tyckte det var okej.
))
Tags: birthdays: 24, friends & family: olga, fun & festivities: movie theater, music & concerts: abba, tv & movies: high school musical, tv & movies: mamma mia!
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 1 comment