CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Och det är inte ens den 13:e...


Sålt-smöret-tappat-pengarna minen med änglaglorian på sned och biffigaste näsan - älska morgnar.

Katastrofdag #1 - det var riktigt länge sen som jag haft en dag som gått så åt skogen som denna.

Jag är fortfarande världens fjant som inte lyckats blivit frisk än, så jag tänkte sjukanmäla mig både igår och idag. Igår så vann den inre arbetsnarkomanen över mig (jag hatar att sjukanmäla mig och riskera lön, komptimmar och annat sexigt bara för att jag är en fjant) och idag försov jag mig och vaknade 11.45 och det skulle vara helt omöjligt för mig att ringa och sjukanmäla mig fyrtiofem minuter innan jag börjar utan att få feta samvetskval så jag gick hemifrån ändå.

Men eftersom jag hade försovit mig så slet jag bara åt mig lite grejer och drog. Hann precis med T-banan och kom i relativt god tid för att ha vaknat en halvtimme tidigare.

Träffade Nathalie precis när jag kom dit och började direkt beklaga mig över ont och plågor och ack och ve etc. Allt detta fick ett abrupt slut när jag kommer in i omklädningsrummet och ska in i mitt skåp.

Min fucking jävla nycklar ligger inte i min fucking väska. Alltså har jag lyckats med bedriften att springa hemifrån och slänga igen dörren utan att dubbelkolla om nyckelknippan är nerpackad. Jag dubbelkollar alltid.

Kommer inte in i skåpet. Kommer inte in i min lägenhet. Extranycklarna är i Eskilstuna med Jennie.

Först springer jag runt i panik några varv i matsalen. Måste ringa ner och säga att jag blir sen till öppning, måste hitta nån som kan bryta sig in i mitt skåp - måste absolut hitta nån som kan ge äkta sympati och tröst. Så jag ringer mamma.

Springer tillbaka ner i vild panik och frågar vid personalingången om nån kan hjälpa mig med skåpet. Jag får bära runt på en meterlång röd tång ett tag. Ganska coolt. Helt klart mitt nästa val efter en machete.

När jag väl kommer upp och mitt hänglås blivit mosat beyond all recognition, visar det sig att det finns en extranyckel till som Tessan har hemma hos sig. Jag blir så glad att jag typ kramar alla i min närhet. Ja, hon som stod närmast i alla fall.

Mådde ännu värre hela dagen för att jag stressade upp mig så... Förstå vilken klant jag är. Fick ta en tur runt Stora Essinge efter jobbet för att hämta nyckeln, men det var det helt värt för att slippa betala låssmeden med pengar jag inte har. En road trip till Eskilstuna passade inte så bra heller.

Och igår... Igår när jag kom hem hade jag så bråttom att jag bara drog igen dörren snabbt utan att kolla om den var helt stängd. När jag skulle gå och lägga mig sex timmar senare så har den stått på glänt hela natten. (Ironiskt.se)

Jippi. Jag som är så nervig och tror att det är nån i min lägenhet för minsta lilla knäpp, och så lämnar jag bara dörren helt öppen. Tänk om jag hade gått och lagt mig och nån hade dykt upp och yxat ihjäl mig?

Jag kommer ju bli mördad och ihjälslagen vilken dag som helst. Det märker ju varenda jävel.

Ska trösta mig med lite brieost (första jag haft råd med sen jag flyttade!) och kex nu. Om jag inte mår bättre imorgon bitti så stannar jag hemma, för jag pallar inte med fler katastrofer medan jag är sjuk.


Veckans höjdpunkt: öppnade min tomma plånbok - som inte var tom!


Tyckte att jag förtjänade lite gott igår efter min tappra insats på jobbet, så det blev en tallrik smaskiga kycklingvingar

Nycklarna är ännu inte återfunna. Nån galen jävel har säkert hittat dem och planerar utanför min dörr i just denna sekund. Mörda mig, gör det bara! Pyskopat!

Nä, jag har nog överdoserat lite på TV400s Friday the 13th maraton denna vecka. (Varför kör de samma filmer flera nätter i rad? Klart man blir påverkad!)
Tags: friends & family: nathalie a, friends & family: therese b, health & looks: illness, tv & movies: scary movies, work & money: cc
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments