CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Fars Dag suger, Löneförhöjning duger

Tog på mig ett övertidspass inatt (surprise, surprise) och glömde helt av att ringa mamma, som ringde i förrgår när jag var försenad till jobbet. Min vana trogen så slängde jag bara på luren och rusade iväg.

Fars Dag var ju i alla fall till nytta för nånting, för det påminde mig om mitt annalkande (va, var det det bästa ordet jag kunde komma på?) namnbyte. Det bästa med att ha disownat sin pappa är i alla fall att man slipper springa runt och köpa skitpresenter åt höger och vänster (som man lagt ner en massa onödig tid och energi på för att det ska bli världens mest perfekta present och så får man 0,0 uppskattning tillbaka inte bitter, inte bitter, inte bitter).

Jag lägger hellre energi på att hylla mamma varje dag så ofta som möjligt istället för att ödsla så mycket som ett uns tanke på en idiot till farsa.

Ja, i alla fall, tillbaka till saken. Namnbyte är ju skiiitkomplicerat. Måste skaffa nytt pass, ID, bankkort samt vänja mig vid att ha värsta svennenamnet. Måste finnas terapigrupper för sånt. Och så måste jag ju ha råd med all denna byråkrati. 1500 bara för namnet. Ska försöka få med brorsan i nån slags paketdeal så det blir 3000. Vilket inte är nåt paketpris eftersom vi bara är två och det skulle kostat lika mycket ändå. Skulle fan ha röstat för ett tredje syskon ändå, bara för att lura staten på lite pengar.


Vi ska bilda vårt eget Dream Team och ni får inte vara med.

Och på tal om att lura staten på pengar... Fick löneförhöjning idag, gick tydligen ganska bra för jag bara antog att jag enbart skulle få den obligatoriska summan efter mitt lönesamtal, som fastän den var rolig som fan kanske inte visade mig från min allra bästa sida. Ha, tji fick den sidan!

Jobbveckan var intressant. Jobbade femte natten i rad inatt. I förrgår tyckte en gäst att jag var jättedålig på att räkna (tji fick han också, mwahaha) och sen genomgick jag systematisk mobbning (den sortens mobbning som inte precis sätter sig på själen utan mest är roande) och för att avrunda det hela så klantade jag till det igår natt.


Gammal arbetsskada...

Dessutom fick jag jobba tillsammans med motsatsen till Dream Team i fredags - Emo Team. Det var gnäll och darrningar på underläppen och allt som hörde till. Det var inte förrän den systematiska mobbningen av mig kickade in runt tresnåret som det blev lite glada miner. Nåja, roligt att man kan vara till nytta på nåt sätt i alla fall.

Men seriöst. När inte ens teckningar på glada smiley gubbar kan göra folk muntra, då är det nåt djupgående problem som måste åtgärdas.

Funderar på att krypa till kojs. Har helt förlorat allt vad dygnsrytm heter.
Tags: cj & life: changing my name, friends & family: fredrik b1, friends & family: mamma, traveling & holidays: father's day, work & money, work & money: cc
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments