CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

I Gårdagens Snötecken


Tog fram vinterlådan för att vara redo för en dag i snön med min nya mössa.

Jennie och jag var ute i stora världen igår och det var så utmattande att jag somnade av när vi kom hem - klockan fem... Sen vaknade jag vid nio och gjorde kycklingvingar som jag glömde av för jag somnade nästan om igen... Och klockan halv elva somnade jag och sov till åtta imorse... Tänk att tre timmar av shopping och fika kan vara så tröttsamt.

Tyvärr så hann jag inte med att hoppa runt i några snöhögar på vägen in till stan, men jag kände mig ändå laddad när jag drog på mig två lager kläder, nya mössan och coola halsduken. Coolhetsfaktorn skulle nog ha hållt i sig längre än fem minuter om mina skor inte varit så hala att jag höll på att glida med nosen först nerför trappan till tunnelbanan. Men så länge rumpan inte nuddar backen så räknas det inte.

Vi gick i alla fall till Coffeehouse by George men den som jag brukar gå till (vid Gallerian) var så packad med folk att vi sökte oss till SOUK istället. Jag beställde fika istället för den planerade mackan, och tjejen i kassan var så hetsig att hon nästan slängde våra saker på oss. Inte Värdskap i Världsklass där inte... Någon borde gå på nån kurs i stresshantering, tror jag.


Trots avsaknaden av matro så var chokladwienerbrödet halvt värt besväret.

Så här någon dag innan lön så slår det aldrig fel att mitt shoppingberoende kickar in. Sist var det högkonsumering av kläder som gällde. Igår tänkte jag lägga band på mig och inte lägga mina sista matpengar på femton tröjor.

Det gick ju så här bra:


Helt otroligt vad korkad jag är ibland. Jaja, nu vet jag vad jag ska göra på min semester åtminstone.

Hann ju inte äta mina chips innan den ofrivilliga tuppluren igår så det är dagens aktivitet. Kanske äter en pizza också, om jag kan hitta mitt kreditkort. Jag lever farligt.
Tags: cj & life: i love snow, clothes & shopping: books, food & restaurants: coffeehouses, food & restaurants: fast food, friends & family: jennie, health & looks: sleep, xxx
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments