CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Efter en kväll på Kelly's...


Fortsättningen på min gårdag i ett nötskal....

Jag lyckades ju panikspärra mitt Visakort i förrgår för jag trodde nån hade snott det från mig på Kelly's. Kortet kom fram lite senare på natten (i min hiss av alla ställen!) men jag har inte hunnit få mitt nya kort än. Och igår mådde jag så illa att jag gick igenom all proviant jag hade (kex, nudlar, avslagen Coca-Cola, you name it) så jag var tvungen att sprätta upp Nöff innan jag svalt ihjäl.


This is what happens when you misplace your credit card in your own shoe.

Tidigare under dagen så var Jennie och jag på shoppingrunda inne i stan. Big mistake. Brände typ alla pengar jag hade förutom det jag måste spara. Ingen mat denna månad heller, alltså. Hittade sjukt mycket skit och en julklapp. Grattis, Cecilia.


Coffeehouse by George igen - Home of World's Greatest Sandwich

Aaanyway, skulle ju bowla med Julia och några kollegor från jobbet efteråt. Till allas chock så bangade varenda en från jobbet, så Julia och jag åt pizza med en av hennes vänner innan vi drog till Kista och spenderade mer pengar innan vi drog till Kelly's för årets peppstund.


Detta x8 sammanfattar kvällen ganska bra.

Kom hemkrypande ett tag senare. Julia hade efterfest utan mig för jag däckade i min säng, haha. Som tur var så hade hon roligt, så nåt gott förde kvällen med sig. Jag roar. Wee.

Men shit:
- Julia hittade en tops i min halsduk (innan vi hade börjat dricka!) och frågade om jag skulle ha den där. Jag trodde hon sa 'tofs' istället för tops och nickade ihärdigt att "Ja, den ska vara där." Julia dog av skratt.
- Spärrade mitt kort helt i onödan bara för att jag glömde att jag stoppat ner den i skon så den inte skulle försvinna... Pucko.
- Shoppade kläder för flera tusen fast jag var helt inställd på att få äta den här månaden.
- Det var främmande människor i min lägenhet som jag inte hade nån aning om förrän morgonen efter när jag hörde röster.
- Betedde mig rent generellt som världens dummaste fjortis. Minns lite vagt att vi filmade från rökrummet med mobilen och jag orkade inte ens se klart på skiten när jag hittade den. När jag blir full så pratar jag högt, osammanhängande, tillgjort, sluddrigt och med värsta dalmååålet. Det var då fan vad man ska vara pinsam hela tiden.
Har dock ganska goda bevis på att Julia försökte bränna ner min soffa på efterfesten:


Vad annars gör en lila tändare mellan soffkuddarna? Huh? Busted!

Så, nu har jag varit på ICA och stoppat mina sorgliga små tior i myntmaskinen i kassan. Fick en Cola, Stinas kyckling och creme fraiche. Och en påse att bära det i. Dammit, mitt sparkapital går ju upp i rök så det... eh, ryker om det?

Övriga inköp (innan Visakortets tragiska bortgång):

Älskar alltihop som det vore mina barn. Måste klippa bort prislapparna innan jag ändrar mig.
(Jag hatar ju barn.)

Var dessutom på Akademibokhandeln vid Universitet och strosade runt. Jennie behövde en bok, och jag kände mig helt borta där inne, som att jag kommit helt fel. Jag som gillar bokaffärer. Jag antar att det var själva atmosfären som gjorde mig koko. Insåg det då att plugga verkligen inte är min grej. Hatar det så hårt. Jag är smart nog ändå. Orka bry sig.


Tog dessutom en evighet att hitta nåt. Klart man får panikkänslor.

Nu ska jag försöka ta mig i kragen och skriva 15,000 ord innan söndag. Funderar på att dra hem och hälsa på Stinky imorgon. Går väl åt helvete med skrivandet i så fall. För jag minns nog vad jag lovade: Stinky=loppmarknad och farföräldrar.

Vi får se. Jag har ju inget kort att betala biljetten med.
Tags: cj & life: my dislike for children, clothes & shopping: books, clothes & shopping: christmas, clothes & shopping: shopaholic, drinking & partying: drunk as a skunk, drinking & partying: hangover, drinking & partying: kelly's, food & restaurants: coffeehouses, food & restaurants: sandwich, friends & family: farfar & farmor, friends & family: jennie, friends & family: julia s, friends & family: stingen, school & university, work & money, work & money: credit card, writing: nanowrimo, xxx
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments