CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Ahlgrens Gamla Bilar


Antons fantastiska godisblandning.

Träffade en mycket sympatisk sjätteklassare på tåget till Avesta igår. Han distraherade mig visserligen från att skriva klart Årets Roman men det gjorde inte så mycket. Hans favoritfilmer var King Kong, Sagan om Ringen och X-Men, hans pappa hade ett höjdarjobb på Telenor och han försökte råimpa på mig med diverse berättelser.

Dum brud som jag är så blir jag såklart råimpad också. Han skryter om att han har en påse Ahlgrens bilar med ny smak. Skitcoolt tycker jag och äter flera nävar av de sura små rackarna och är stolt som fan över att veta denna nyhet.

Sen kommer jag till Krylbo och träffar mamma och berättar min ascoola berättelse om de sura bilarna. Först så förstör Magnus, min 'låtsasbrorsa', illusionen och berättar att den smaken inte alls är jätteny. Jaha, men f'låt då.

Sen blir det värre. Mamma, av alla människor, som knappt fattar hur Internet fungerar, har redan ätit såna bilar flera gånger. Fatta vad bakom jag kände mig. Mamma var före mig i godissvängen.

Bah.

Sitter just nu i sängen och äter världens bästa stuvade makaroner med falukorv medan Stinky Pinky står bredvid och gnäller för han får inte smaka.


Övrigt Krylborelaterat från igår:


Mat & Dryck på Krylborestaurangen
(mammas sambo var inhyrd trubadur där så vi fick special treatment)
samt sleepover med Stinken

Råkade dessutom nästan starta mitt livs första catfight genom att smälla till en tjej i huvudet som betedde sig som en dryg nolla. Verkligen en riktigt patetisk ungjävel som aldrig kommer ådstakomma ett skit och som aldrig kommer att lämna den här överjävliga hålan. Hon började kaxa sig och snacka nedlåtande mot Johnny (mammas sambo) så till slut lackade jag och var tvungen att säga att åt henne att det var dags att dra. Tjejjäveln tror på nåt sätt att hon kan slå mig i huvudet utan att jag ska ge igen. Fungerar inte riktigt så i min värld. Slår nån, slår jag tillbaka. Sen gick jag därifrån, för jag ville inte bråka.

Fick sjukt med beröm från ägarna av restaurangen. De tyckte jag var cool som fan. Snacka om att vara i Landet Tvärtom.

Uppdatering från världens tråkigaste loppmarknad följer.
Tags: drinking & partying: drunk as a skunk, food & restaurants: candy, food & restaurants: krylbo restaurangen, food & restaurants: macaroni, friends & family: dejan, friends & family: magnus g, friends & family: mamma, friends & family: mamma: johnny, friends & family: stingen, whining & woes: fighting, xxx
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments