CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

En tanke bara...

Alltså.

Jag är verkligen inget proffs på self-promotion. Jag vill ha uppmärksamheten, men jag vill heller inte sälja min själ för att uppnå den.

Det är liksom inte min grej att spamma en massa bloggar med kommentarer som KOLLA IN MIN BLOGG OM MITT LIV SOM SÖDRA SVERIGES TREDJE STÖRSTA KVINNLIGA SLAKTARE VÄRSTA TIPSET LÄS MIG OCH KOMMENTERA MASSA! PUSS OCH KRAM!

Som att jag skulle skriva PUSS OCH KRAM över halva bloggsverige på bekostnad av mig själv och min stolthet? Nej. Därför har jag knåpat ihop denna idé:

Igår kommenterade jag på två stora bloggar och fick genast en massa trafik hit. Jag tycker verkligen det känns fruktansvärt bajsnödigt när folk gör reklam för sina bloggar på det sättet och jag vägrar sitta och göra så hela tiden.

Så jag ska supa mig riktigt full (jag gör ju ändå en massa pinsamma saker på fyllan, då mot och med folk jag faktiskt känner och måste träffa ute i verkliga livet) och spamma alla storbloggar med följande mening:


Jag vill tipsa om min blogg som handlar om min jakt på att bli Sveriges nästa storbloggare | http://campciabatta.livejournal.com/Skulle nog vara pinsamt värre när jag vaknar nästa morgon och inser vad jag har gjort, men absolut inte värre än att skicka fylle-sms till killar jag tycker är söta. Det går nog över snabbt och relativt smärtfritt.

Nu är det ju inte riktigt min ambition att bli någon storbloggare. Det går säkert ut över jobbet och jag skulle nog inte kunna hantera det med min allvarliga arbetsnarkomani. Jag vill ju egentligen bara ha uppmärksamhet.

Hela det här inlägget känns jävligt self-promotande. Riktigt skämmigt faktiskt. Jag som inte ens gillar att använda min egen Facebook till att göra reklam för mig själv. Issues.

Ska komma på lite mer saker jag ska göra när jag blir en storbloggare. Det borde väl bara ta sisådär en tio dagar efter att jag använt mig att den här fabulösa planen.

(Eller så gör jag bara ett E-mail av det här inlägget och ber Stinky ställa tassen på enter så det blir skickat en masse till alla bloggrecensenter jag kan hitta. Då är det ju inte helt och hållet mitt fel att jag blir utskämd.se

Och det är jag ju trots allt ganska van vid.)

Stinky skänker sin tass.

Cecilia - 2008-12-02
Tags: friends & family: stingen, online & blog: blogging, xxx
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments