CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Palla julafton

Jahadu. Högtider är helt klart inte min grej. Har aldrig varit, verkar aldrig bli.

Det var skottlossning på jobbet ikväll. På julafton. När jag hade erbjudit mig att jobba natt. Så typiskt. Det var visserligen inte så farligt för mig, men jag har förstås aldrig hört ett skjutvapen gå av förut så jag fattade inte att det var på riktigt förrän alla människor runt omkring skingrade sig åt alla håll.

Jag fick så fuckigt ont i huvudet när vi stängde efteråt att jag mest satt och stirrade i något slags katatoniskt tillstånd så att personalchefen trodde jag var mer chockad än jag faktiskt var. Därför fick jag stanna kvar efter de andra hade gått. Jag är ett sånt våp.

Osäker på om katatonisk är ordet jag syftar på. Stirrade som en fisk kanske är mer beskrivande.

De släppte precis hem mig och nu sitter jag och har ont i huvudet i min soffa. Hade faktiskt några missade samtal och mess som indikerade på att någon faktiskt var orolig för mig. Jag ringde och väckte mamma tidigare så hon skulle slippa läsa om det i tidningen i morgonbitti.

(Och jag vaknade till ett förolämpande sms från min pappa imorse. Att vi har brytit kontakten verkar inte riktigt ha gått upp för honom. Förstörde stora delar av min dag.)

Men jag är glad att ingen blev allvarligt skadad ikväll. Särskilt vår vakt. Det känns litegrann som han skyddade oss andra från att bli träffade, även om det kanske inte var så.

Så kontentan av det hela är att detta var den näst sämsta julaftonen jag någonsin varit med om. Take a bow.

...
Tags: friends & family: mamma, friends & family: pappa, traveling & holidays: christmas, work & money: cc
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments