CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Glufs, glufs

Vem har väl hört talas om ett fem-i-nio-på-morgonen ragg?

Jag hade miffat runt efter mitt nattpass i väntan på att Daglivs på Fridhemsplan skulle öppna. Fikade först med övriga kollegor från nattpasset och när de droppade av så spenderade jag en stund med att lyssna på musik.

Skithungrig som jag är (konstant) så köpte jag halva affären så Jennie och jag kunde ha en liten frukost/kvällsmatspicknick när jag kom hem.

Det är bara en snubbe på T-banan, så jag slår i min allra charmigaste växel och trycker in en hel chokladcroissant i munnen bara för att kväva den värsta hungern och slippa att smula ner halva vagnen. Sen tuggar jag som livet gällde - en hamsterimitation som hette duga.

Tydligen så tyckte invandrarkillen på sätet mittemot att detta var skitsexigt, så han frågar vilket land jag kommer ifrån (jag vägrar svara så han gissar på att jag är arab) och så tycker han att det var jätteroligt (?) att se en tjej äta så glatt på det sättet. För tydligen så har ingen någonsin tryckt in en hel croissant i käften och hetsätit den på fem röda inför honom förut.

Till slut var jag tvungen att meddela att jag har pojkvän, så han skulle sluta glo på mina putande kinder och smulorna på jackan. Jävla feeder.

Tänk va, så sexig jag kan vara utan att anstränga mig ett dugg.


Picknicken kunde påbörjas en kvart senare - frosseri!
Tags: friends & family: jennie, xxx
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 1 comment