CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Spionnamn mot julmatsnamn

Det låg papper från skatteverket innanför dörren när jag kom hem (för andra gången eftersom jag var tvungen att åka tillbaka till jobbet för nycklarna låg kvar i mitt skåp som tidigare under dagen bröts upp av en vakt för att jag låst in, you guessed it, nycklarna).

Jag har nu mer officiellt världens bästa efternamn. Kostade inget, som jag trodde det skulle göra, och nu behöver jag bara kontakta 537 olika företag och inrättningar och meddela detta, samt besöka banken och polisen.

Men överlycklig är jag. Jag har velat göra detta i flera år - och speciellt sen jag fick rejält med avsmak när mitt gamla efternamn blev besudlat av människor som inte gjort sig förtjänt av att bära mitt familjenamn.

Och ja, orsaken till att jag byter efternamn är för att jag inte vill ha någon som helst koppling till min pappa. Iochmed detta så är kontakten fullständigt bruten och jag anser inte att jag har någon pappa längre. Hatet och föraktet mot honom har aldrig varit så stort som just nu.

(Och nej, det är inte okej att tala om vad mitt nya namn är för honom eller hans familj. Det enda som är lite hjärtslitande är att jag nu inte kan föra familjenamnet vidare till farfars ära. Jag har varit stolt över mitt namn, alltid, för att jag ärvt det från honom. Älskade farfar, jag hoppas du förlåter mig.)

Cecilia Bergling slutade existera för tio minuter sen. Detta är mycket spännande.

Äntligen något som indikerar en bra start på året.
Tags: cj & life: changing my name, cj & life: my dad is an asshole, friends & family: farfar & farmor, friends & family: pappa
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments