CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Långa Dagen


1) Hittade mitt anteckningsblock från Mallorca i en låda. Jahadå, Petra kunde inte hålla tassarna i styr, det är ju tydligt.

2) Fixade nya passet idag. Kan komma till nytta nu när jag blivit nerbjuden (?) till Frankrike. Jag såg riktigt bra ut på kortet ut också (inte som en asbitchig iranier, som på mitt nuvarande pass) men namnteckningen blev helt fuckad. Nåja.

3) Jag och Emma drog till Pizza Hut efter dagpasset. Så jävla soft att bara sitta där och trycka i sig en massa mat. Kvalitetshäng så det heter duga.
Idag var första dagen som jag inte hade spänningshuvudvärk på jobbet. Jag var visserligen bara där fyra timmar för jag hade tid hos företagspsykologen innan och åt lunch med en annan kollega. Det känns så bra att vara omgiven av underbara människor och sen veta att jag har någon att prata med när jag kommer hem.

På tal om Jennie så fick hon ett presentkort hos Geronimo Agency på tjugo modellbilder i julklapp/födelsepresse. Jag kunde ju inte nämna nåt eftersom hon läser min blogg, men jag mailade runt och blev uppringd av olika agenturer för att hitta den bästa.

Av en slump så vann hon en tävling hos konkurrerande Model House. Vi var där i söndags och jag lekte undersökande reporter i jakt på en jämförelse mellan olika agenturer (jag lyckades också reta upp utvalda medlemmar av personalen, som grädde på moset).

Därav upptäcktes gamla anteckningsblocket. Min utvärdering av Model House följer kortligen. Follows shortly. You know.

(Och nyår också. Och 2008. Faaan, vad slapp jag är i år.)
Tags: food & restaurants: pizza hut, friends & family: emma f, friends & family: jennie, friends & family: petra, fun & festivities: makeover, traveling & holidays: mallorca, traveling & holidays: passport, work & money: cc, xxx
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments