CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Vardag

Jag försöker ställa om dygnet. Som bekant brukar ju det var en riktig succé för alla inblandade (mig).

För att bedriva tiden idag (vaknade 23.00 igår kväll) så har jag sett på Sagan om Ringen (extended edition), vilket utlöste en kedjereaktion som ledde till slöseri.

Jag la nämligen märke till alla likheter som fanns mellan mig och Frodo. Lilla stackars Frodo som menar så väl men som ändå alltid lyckas fucka till det. Han har ett stort hjärta men på nåt sätt blir allting alltid fel ändå. Han vägrar lyssna på Sams råd, även fast han borde och han är gnällig och tjatig och till slut blir man asirriterad på honom för att han aldrig kan göra nåt rätt. Och så är han klumpig och lyckas alltid göra sig illa eller ramla över nåt.

Need I say more?

Så jag bestämde mig för att åka in till stan när de öppnade så jag skulle kunna köpa andra och tredje delen också (jag gav bort min trilogi-dvd till en vän som studentpresent i somras, men det var ju ändå bara de korta versionerna så whatever).

Lyckades inte hitta dem på första affären så jag köpte The O.C., säsong tre istället (jävligt nödvändigt).

Jag hade pratat med mamma innan (typ andra gången sen julafton för jag inte pallat prata med henne) och hon gnällde nåt om sina Jimmy Nail skivor som hon trodde jag hade tagit. Jag föreslog nerladdning. Hon förstod inte grejen så jag sa att jag fixar det. Med det menar jag att jag köper CD-skivorna åt henne för orka palla bränna skivor.

Kul att köpa CD-skivor i alla fall. Inte gjort sen typ nittiotalet.

Men Jimmy Nail fanns tyvärr inte att få tag på nånstans så nu ska jag försöka hitta nåt på nätet och beställa hem till henne.

Jag hämtade mitt nya pass idag också. Som jag misstänkte så blev namnteckningen en ovärdig krumelur. Och jag är misstänkt blek i ansiktet, men det har jag ju förvisso varit hela månaden. Tyvärr ser det också ut som jag har stoppat bomullstussar i kinderna, som jag bara längtar efter att få gnaga på så fort fotograferingen är över.

Men från näsknölen och uppåt ser jag ju skitbra ut!


Detta lyckades jag dra hem. Jag som skulle spara pengar och växla till Euro...

Sidebar: Jag har självklart inte mammas skivor eftersom hon en gång berättade att hon ville att Big River skulle spelas på hennes begravning. Enbart tanken på en begravning för mamma ger mig panikångest och tårar i ögonen (bara att skriva om det nu gör mig ledsen) så den sången skulle kunna förstöra mitt psyke på ett par sekunder om jag är på fel humör. Inget får någonsin hända min mamma.
Tags: friends & family: chaman, friends & family: mamma, health & looks: sleep, music & concerts: jimmy nail, traveling & holidays: passport, tv & movies: lord of the rings, tv & movies: the o.c., work & money, xxx
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments