CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Personalfest

Jag glömde ladda min mobil innan jobbet igår morse så jag kunde inte ta några bilder från gårdagens personalfest.

Jag jobbade tyvärr innan och hade räknat pengar hela dagen men jag orkade ändå festa och dansa hela natten. Det var mat och 80-talsmusik som jag sjöng mig hes till tillsammans med fina vänner och söta pojkar.

Sen drack jag en massa vodkadrinkarVictoria och fick ett blåmärke på rumpan när Yvette dansade mig i golvet. Och det var väldigt trevligt, trots pladasken. Jag har inte varit överdrivit verbal de senaste månaderna (tyst som en mus, more like) så det var roligt att få återuppta mina högljudda och snacksaliga manéer, om bara för en kväll.

I dörren till Labbet blev jag däremot nekad för att jag var för full (psh, som om jag...) så jag och en av killarna jag hängde med drog till Kebab House istället. Vi satt där ett bra tag och pratade, sen vaggade vi som frusna pingvinger genom staden tills vi var hemma.

Efter att jag kom hem i eftermiddags så har jag bara bakisslappat, då och då med en huvudvärkspaus som innebar några minuters gnällande och ynkande innan jag kunde fortsätta se på min nyinköpta The O.C. säsong. Jag älskar Summer Roberts.

I alla fall. Enormt trevlig, galen kväll. Det känns som om jag är förälskad i hela världen. Fan alltså, jag kanske tillochmed börjar bli glad igen? Hemska tanke.
Tags: drinking & partying: drunk as a skunk, drinking & partying: summit, drinking & partying: the lab, drinking & partying: victoria, food & restaurants: kebab, friends & family: aw, friends & family: yvette, tv & movies: the o.c., work & money: cc, work & money: cc: staff night
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments