CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Post-PTS Drömmar

Drömde en sjukt skum dröm igår natt.

Jag träffade på mitt ex på en loppmarknad (för jag ÄLSKAR ju såna... verkligen) och av någon anledning så dök det upp en massa Disneyfigurer (Lady och Lufsen, Pocahontas, Pongo etc.) och sen så blev det jättekonstig stämning för mitt ex var ledsen och tyckte det var tråkigt att vi gjort slut, och jag började också tycka att det var sorgligt, för mitt ex såg helt plötsligt ut som Adam Brody och han verkade ju skitschysst och sympatisk, så jag blev ledsen för att han verkade vara en så bra pojkvän (och han verkade ju också sjuuukt mycket snyggare i verkligheten än på TV, så nu kan jag aldrig mer se ett avsnitt av The O.C., bara för att bevara denna illusion).

Han ville i alla fall att jag skulle ringa någon dag så vi kunde träffas och prata över en fika. Sen fick jag en kram. Världens bästa kram, typ. Sen drog hans bäste väns lillebror med mig därifrån för vi skulle typ träffa mina mostrar och morbrödrar, och vi blev nästan överkörda. Jaja.

Och sen när jag skulle berätta om loppmarknaden så var Jennie där och vi satt på en jättestor säng och det fanns ett plakat med Blondinbella nerstucket i madrassen...

Ungefär där som jag fattade att det var en dröm. Men faaan, varför kan inte mitt ex vara Adam Brody? Sjukt stor chans att vi skulle bli tillsammans igen då ju! Life's tough, yo.

Natten innan det drömde jag att jag blev jagad av den här filuren nere i kloakerna:


Värsta mardrömmen. Och inte bara för lille Iku-Tursos skull, utan för att min pappa var där och fick ett utbrott bara för att jag råkade få ett jobb på Ludvika turistbyrå. Mycket att bråka om, liksom.

(Men så länge jag inte drömmer om gisslandraman, blod och att jag skjuter folk i benen så drömmer jag gärna vad fan som helst.)

---

ETA: (Eller nä, jag drömmer nog hellre om skottlossning än om pappa. Faktiskt.)
Tags: cj & life: dreams and nightmares, comic books & cartoons: don rosa, friends & family: jennie, friends & family: patrik s, tv & movies: disney, tv & movies: the o.c., websites & blogs: blondinbella, xxx
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments