CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Artighet varar längst (typ inte)...

Jag tappade lite av min servicekänsla i förrgår verkar det som.

Jag är alltid snäll och trevlig på jobbet (mot gästerna, förutsatt att de inte är dumma tillbaka) och missuppfattar jag någonting så säger jag alltid "Ursäkta, vad sa du?".

Tyvärr så råkade jag hamna i någon sorts Avestaflashback när en gäst kom fram och mumlade nåt om antingen femhundringar eller hundralappar, och jag var upptagen med något annat på samma gång så jag råkade bröla ur mig ett "VA?!" på klingande dalmål och skrämde både mig själv och gästen (mest mig själv).

Och sen fick jag ett samtal igår morse från Spanien, och eftersom jag låg och sov och var skapligt sömndrucken och nyvaken och en massa annat så fick jag artigt ur mig ett förvirrat "Vad vill du då?" (förhoppningsvis inte på dalmål) trots att jag blev glad över samtalet.

Så jag kan inte vara omedvetet artig. Det verkar inte existera på min karta.

Idag var jag och Jennie i Kista. Trots mitt allvarliga shoppingberoende så lyckades jag ta mig därifrån utan att köpa minsta lilla tröja. Abstinens.

(Men jag beställde en massa andra saker igår kväll, så det är inte jättesynd om mig...)


Detta gör vi just nu: databeroende och Hannibal

Och vi har två stora, dyra semlor som väntar i kylskåpet! Nom nom.
Tags: clothes & shopping: shopaholic, food & restaurants: semlor, friends & family: jennie, friends & family: mikael k, sweden: avesta, tv & movies: scary movies, work & money: cc, xxx
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments