CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Jobbrelaterat emobeteende

Jag är sjukt irriterad och arg och ledsen just nu.

Jag fick fel i kassan för första gången sen julafton i natt. Jag har tyckt att jag varit så duktig som orkat med att jobba trots skottlossningen och vara tillbaka på jobbet utan att göra minsta fel någonstans. Ingen tycker att det är nåt att haka upp sig på men det spelar ingen roll, oavsett vilken summa det är så tar jag det på allvar.

Jag vill vara duktig på mitt jobb och vara en bra kassör och försöka trivas på jobbet, och den senaste tiden har jag bara varit ledsen när jag varit där, så även om det kanske är löjligt för alla andra så är det inte det för mig.

Jag såg också en av vakterna som var med vid skottlossningen för första gången idag, och fick reda på att en av tjejerna i receptionen råkat ut för en olycka hemma. Dagen var redan riktigt dålig och nu mår jag inte bra alls. Slog i dörrar och stampade i golvet och var allmänt fjortistrotsig, och sen kom jag hem och motstod att skälla på Jennie för nån irrational anledning som att hon typ ställt skorna åt fel håll i hallen eller för att hon sov på soffan istället för i sängen. Lyckligtvis så lät jag bli.

Just nu längtar jag bara till lördag då jag får vara ledig och umgås med Petra. Det enda som får mig att vilja gå till jobbet imorgon är tanken på att jag får jobba med henne, och träffa Julia innan.

Usch, hemsk hemsk hemska dag. Jag kanske också ska sluta ta mitt jobb på allvar så jag slipper bli ledsen och upprörd över en sketen hundralapp.

På fredagmorgon efter jobbet ska jag i alla fall kanske få sitta hundvakt! Så nu fokuserar jag enbart på alla de positiva saker som jag har att se framemot.

Denna bild muntrar alltid upp mig. Kan ju behövas:

Han är glad och skuttar för att det snöar. Det borde fler vara!
Tags: friends & family: jennie, friends & family: julia n, friends & family: petra, whining & woes, work & money: cc, xxx
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments