CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Äter hundar?

Är lite smått tjurig (surprise, surprise) och hoppas att någon klant på jobbet inte har ställt till det för mig mer än nödvändigt. Men med tanke på hur jobbet brukar behandla mig så skulle jag inte bli förvånad.

Jag har reviderat första versionen av en bok sen i början av januari och var dum nog att endast spara den som ett utkast på E-mailkontot på jobbet, eftersom jag har en massa tid över att redigera den på när det inte är så mycket gäster. Jag har bara ett par månader till på mig att få den klar innan den blir publicerad/tryckt.

Iochmed mitt namnbyte så skulle jag få nytt inlogg osv. men det var sagt (så sent som igår) att det skulle dröja några veckor till för tydligen är det komplicerat som fan att byta fyra bokstäver mot tre andra.

Så inatt när jag gick på mitt skift så kom jag inte in med mitt lösenord. Och först blev jag bimbostämplad (typ, "Du har ju bara glömt lösenordet fattar du väl!") tills jag började lacka ur och fick låna någon annans inlogg.

Nu hoppas jag att mitt konto inte har blivit raderat så allt som fanns på min mail är borta. Jag sparade allt viktigt så sent som vid årsskiftet, men där ingick så klart inte min anteckningar och den redigerade boken. Schysst att bara ta bort mig helt utan förvarning så jag inte har någon chans alls att spara nåt. Verkligen.

Ännu en incident som driver mig närmare och närmare uppsägning. Ansträng er åtminstone.

---

Jag och Kristine har kommit fram till anledningen varför de flesta tror att jag har potatismos innanför pannbenet. Det är tonläget på min röst som felar. Jag är sarkastisk, men det låter som att jag är allvarlig när jag skojar eller låtsas som att jag inte fattar.

Som när mamma frågade om jag trodde att jag skulle klara av att ta hand om Stinky, och påpekade att han faktiskt måste gå på promenader några gånger om dagen.

"Jeez, mamma, går hundar på promenader? Det visste jag inte. Måste dom äta också?"
Och hon trodde jag menade allvar och nu får jag inte leka med Stinky längre.
Tags: friends & family: kristine, friends & family: mamma, friends & family: stingen, work & money: cc, writing: editing, writing: stories: seven days a week
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 1 comment