CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

En kväll i Masmo

Tips: Att vara hemma sjuk med feber och yrsel och allmän gnällsjuka är ingen bra startgrop för ett 'partyhumör' under en inflyttningsfest.

En kompis har flyttat ut till Masmo (varför inte satsa på Säffle medan man ändå håller på, liksom), vilket tar en timme med byten och trams. Lägenheten och utsikten var jättefin, tyvärr så kunde jag likväl ha åkt hem och hälsat på mamma under den tid det tog att ta sig ut till stället. Men jag hade lovat, trots att jag skulle ha jobbat idag om jag inte varit sjuk, och jag är så otroligt dålig på att dyka upp på mina vänners fester och aktiviteter pga jobbet att jag kände att jag måste så de inte tror att jag skiter i dem.

Jag var inte så jättesugen på att dra ut dit eftersom jag legat hemma och ynkat de senaste dagarna, men jag trodde jag skulle vara pigg nog för festen och för att palla jobbet imorgon. So not the case. Jag var tvungen att dra in till Gallerian en snabbis innan de stängde för att nödshoppa, började bli yr redan då och var genomsvettig trots kylan. Blev inte bättre av att halvt engagerat behöva klä upp sig och sminka sig, vänta på otaliga tåg och sen vara skittråkig på själva festen.


Så här bra lyckades jag se ut tack vare utmattning och whateverattityd.
Bringing sexy back, liksom.

Som tur var följde Jennie med som moraliskt stöd, och vi två underhöll varandra större delen av kvällen. Jag orkade inte dansa alls, blev helt slut bara av att resa mig från stolen, och det fanns inte så många att småprata med. Sen började jag lacka ur på en slempropp som var där, tills jag blev så irriterad att jag kände ett behov att slänga en sko i huvudet på nån.

Nåväl. Nu ska jag krypa till kojs och vila upp mig. Blev tvungen att sjukanmäla mig till imorgon också, till förtret för alla. Behöver minst två ÖT pass för att tjäna in dessa sugiga sjukdagar.


Kvällens vinst.
Billigare öl och inträdesbiljetter som en full turk prackade på mig på T-banan.
(Om nån är intresserad av dessa så är det bara att säga till. De ligger i soptunnan nu.)
Tags: friends & family: chaman, friends & family: jennie, health & looks: fever, work & money: cc, xxx
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 2 comments