CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Jag e tjock*


Detta har hänt med TVÅ (2!) av mina jeans på EXAKT samma ställe på båda. Snyft.

För att må lite bättre så kallar jag Jennie lite randomly tjockis så fort jag får chansen. Idag mailade jag henne från jobbet med följande genomtänkta och intelligenta meddelande:
FRÅN: CJ
TILL: Jennie
tjockis
Karma bet mig i häcken nästan direkt, för när jag skulle gå på rast lite senare så lossnade knappen i mina jobbyxor. Men suck.

Jag har två jobbyxor. Ett par som är lite stora, för de perioder som jag har det gott ställt i hushållskassan (alltså, när jag äter som en flodhäst minst fem gånger per dag) och ett par som sitter så att det syns att jag faktiskt föddes med en rumpa.

Tyvärr har jag pajat båda, mest för att jag har på mig dem tvärtemot vad de är till för, i.e. stora byxor när jag är fattig och undernärd - små byxor när jag är rik och full med ister.

Jag föredrar tjockisperioderna, dock. Palla att inte äta vad jag vill. Köper hellre större kläder (vilket jag också gjorde den här månaden - för nästan 10% av hela lönen).

...

*(Förresten, jag tycker inte jag e tjock egentligen. Jag är bara sur för att mina dyra jeans går sönder åt höger och vänster.)
Tags: clothes & shopping: jeans, friends & family: jennie, health & looks: weight, xxx
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments