CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Feberfrossa & 17 Again

Jag är någon slags superhjälte, tror jag. En sån där vars krafter inte visat sig riktigt än, men som det märks att det är något speciellt med ändå. Jag måste ha ärvt det från mamma. Hon är ju värsta superduperkvinnan.

Igår så vaknade jag med feber. Vilket i sig kanske inte var så himla förvånande, med tanke på att jag gick och la mig med feber. Jag kämpade mig upp ur sängen ändå, trots att det gick att steka ägg på min panna.

Den främsta orsaken till att jag vägrade sjukskriva mig var (förutom att jag blir halvt ruinerad av det) för att jag hade lovat att gå på bio med Olga på kvällen. Att skjuta upp någons födelsedag flera gånger i rad är ju typ belagt med dödsstraff.

Eftersom jag var så äckligt varm när jag gick hemifrån så hade jag bara tagit på mig en T-shirt under min jacka. Trots det (och en kalldusch som hette duga) badade jag i svett när jag äntligen kom fram till jobbet. Då var jag så omtöcknad att jag knappt orkade stå.

Efter en feberdämpande värktablett så kändes det lite bättre. Jag orkade inte stå så värst mycket men jag klarade mig genom dagen utan större ovationer. När jag ska gå från jobbet så börjar dock nästa pärs. Jag inser att jag håller på att frysa ihjäl, tack vare feberfrossa och avsaknad av tröja. Lång dag, minst sagt. Att jobba ett CT-pass med feber är sånt som bara dottern till en superhjälte klarar av.

Olga och jag såg i alla fall 17 Again efter att jag mumsat i mig en lasagne på Pizza Hut. Filmen var bra, men den var inte lika rolig som jag hade hoppats. Jag hade förväntat mig fler Tillbaka till framtiden-liknande repliker, och jag hade helt missuppfattat handlingen. Av någon anledning trodde jag att filmen skulle utspela sig i det förflutna.

En av anledningarna till att jag ville se den var Matthew Perry, men tyvärr så är han bara med i filmen i tio minuter och han sa absolut inget minnesvärt alls. Tråkigt.

Jag får väl se den igen när den släpps på DVD. Det kan ju vara så att jag missade allt det roliga pga febern. Man vet ju aldrig.

---

ETA: Har ingen aning om varför jag så där lite hastigt och lustigt switchade tempus i femte stycket. Febern.
Tags: friends & family: mamma, fun & festivities: movie theater, health & looks: fever, tv & movies: actors, tv & movies: comedies, tv & movies: teen comedies, work & money: cc
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments