CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

"Hur mycket väger en flodhäst?"

Idag hade jag en perfekt dag på jobbet. Jag var ganska trött för jag somnade åtta imorse (börjar 12.30) men det funkade bra ändå.

Det diskuterades ekorrar vid namn Ricky och ekonomiskt oberoende, och jag är ett stort fan av båda dessa ämnen. Det är såna här dagar som jag vill beskriva för folk när de frågar varför jag gillar mitt jobb så mycket - kollegor som går att lita på och som gör en engagerad, och även fast gästerna är halvsura så orkar man ändå le och vara trevlig tills de också blir lite gladare!

Yrkesstolthet är mitt nya favoritord.Helgen då? Jorå:

+ Träffade Robin, som flyttade hem till fjantiga Alingsås i lördags. Han har ju varit min wingman hela året, försökte t.om. få iväg Micke och mig på kryssning i julas (fattade aldrig riktigt VARFÖR vi skulle på kryssning, men tanken var god).

+ Vi spelade biljard med ett annat (riktigt) par vid Fridhemsplan, där jag också stötte ihop med Tomas.


+ Efter biljarden så stannade vi kvar och vi, eller i alla fall jag, såg på Tre Kronors semifinal. Sen ville alla dra hem, och jag tänkte åka till Ankan och fortsätta se på hockey.

+ Det fick jag tyvärr inte, utan blev medlurad ut till Masmo där vi kollade på Down to Earth en stund, tills ett smärre familjegräl bröt ut som jag lite halvhjärtat medlade i. Jag återvände till stan med den manlige halvan av paret som jag försökte övertala att bli sams med min tjejkompis igen. Tyvärr så tyckte han det var roligare att dela med sig av hela sin familjehistoria.

+ Nåväl. Jag lyckades smita och traskade lite glatt bort till Ankan till slut ändå, och såg på Washington-Pittsburgh tills de stängde. Drack en och annan vodka sour också, förstås.

+ Efter mitt solobarhäng så kände jag mig så pass peppad att jag lät en väldigt trevlig taxichaufför skjutsa mig till närmsta ställe som stängde fem, och det blev Spy Bar av någon anledning. Mr. Taxichaufför spelade väldigt bra musik och stängde av taxametern för han tyckte jag var trevlig.

+ Just det, utanför Burger King vid T-centralen, när jag flydde från regnet, så skrek nån till mig "Du är JÄTTEsöt" och när jag kollade vem det var så var det Kissie! Jag hade bråttom så jag ropade bara "tack" tillbaka innan jag försvann nerför gatan.

+ Sorry för sidebar'n. Vid Spy Bar så råkade jag ha fel hårfärg för att få komma in (eller, jag och en kille kom så långt som innanför dörren tills de bad oss gå igen, haha - var trots allt mycket enklare att komma in när Sara var med) och tre killar utanför som inte ens kände varandra blev så upprörda för min skull att de föreslog att vi skulle gå nån annanstans, som råkade bli White Room.

+ White Room heter förresten så för att bara vita människor släpps in där (och tjejer med antingen blont hår eller läppar stora som ballongdjur).

+ Det var roligt i alla fall. En snubbe som egentligen var alldeles för gammal för mig (40+) bjöd på cider (som jag höll en vakande tumme över) och jag dansade runt lite tills de stängde.

+ Eftersom 40+snubben skulle till samma station som jag så följde han med när jag gick, och beklagade sig hela vägen över hur förbannad han var för min skull och hur förjävligt samhället var. Allvarlig skit, det där. Jag förklarade vänligt att jag var helt ointresserad av honom och hoppade sen på tunnelbanan innan han blev för närgången.

+ Glömde liksom att gå av vid T-Centralen, så jag hamnade på Mariatorget, där jag blev kompis med en sympatisk filosof som tyckte han såg ut som en kråka när jag frågade om jag fick ta en bild. Vi diskuterade en massa roliga saker tills tåget kom.


+ Ja, på vägen dit hade jag lyckats ringa till jobbet också, för att få tag på Tomas så jag kunde föreslå att vi skulle träffas för frukost. Petra och Mathias dök också upp, så hela kvällen avslutades på Ritazza med en massa mumsig mat. Förhoppningsvis var jag inte alltför dryg.


+ Kom hem klockan åtta på morgonen. Sov till åtta på kvällen. Vilket var anledningen till att jag inte kunde somna förrän åtta imorse. Full circle.
Vem har sagt att man inte kan roa sig på egen hand bara för att man är singel och inte hittar nån att gå ut med?
Tags: animals & nature: animal stories, drinking & partying: laughing duck, drinking & partying: spy bar, drinking & partying: white room, food & restaurants: breakfast, friends & family: chaman, friends & family: mikael k, friends & family: milena, friends & family: petra, friends & family: petra: mathias, friends & family: robin, friends & family: sara w, friends & family: tomas, fun & festivities: billiards, sex & relationships: pick-ups, sports & hockey: nhl, sports & hockey: world championship, tv & movies: comedies, websites & blogs: kissie, work & money: cc
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments