CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

"Nu är jag ingens."

Jag svälter på grund av att jag alltid missar öppettiderna på affären. Antingen hinner de stänga, eller så har de inte öppnat än.

Räddningen idag var en planerad Big Toast på 7-Eleven efter nattpasset. De var såklart slut. Det var inte den vanliga killen där (han som är min kompis och ibland lägger med en extra bulle i min påse) utan nån tjabblare som försökte pracka på mig nåt med skinka. Jag äter inte skinka.

Jag spenderade torsdagen i en varm och tröstande famn ute i Upplands Väsby. Världen är hård och livet är orättvist. Allt känns som vanligt för inget är förändrat.

Nu ska jag besluta mig för om jag ska gå och sova och försöka gå upp innan klockan två (fet chans, kommer ju inte orka gå upp förrän vid sex, tidigast - som vanligt) eller om jag ska hålla mig vaken till i eftermiddag så jag återfår någon slags dygnsrytm. Jennie ville inte vara vaken och leka med mig nu på morgonen. Så vad är det för mening?

Imorgon vill jag dricka en massa vodka, se Nicklas vinna ännu en symbolisk match - nästa söndag kan det avgöras helt, sitta ute på Skeppsholmen och begrunda alla moln, och fira det faktum att jag nu är i princip odödlig. Inget av detta kommer visserligen att hända. Men det gör mig inte mindre osårbar.

Nu har jag bara en mamma, en lillebror och en bästa vän kvar. Min värld krymper.

Jag var min farfars tjej.
Tags: friends & family: farfar & farmor, friends & family: fredrik b1, friends & family: fredrik b2, friends & family: jennie, friends & family: mamma, health & looks: sleep, religion & politics: beliefs, sports & hockey: nhl, sports & hockey: nicklas lidström, sweden: skeppsholmen, whining & woes: death
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments