CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Life's Tough, Yo

Jag har varit väldigt duktig och låtit bli att använda mitt kreditkort i över två månader. Annars brukar jag ha flera tusen extra att betala varje månad. Det är uppenbart vad jag slösar min pengar på - fick ett brev från H&M där de meddelade att jag har handlat för 9500 kr det senaste året. Roligt med rabattcheckar. Synd bara att alla de kläderna är för små numera.

Jennie och jag traskade ut och köpte sushi när jag vaknade (vid halv sex, precis som jag hade förutsett) men imorgon ska saker och ting tas tag i. Faktum är att jag ska rensa avloppet om bara en liten stund. Sexigt jobb, but somebody's gotta do it.

Jag var lite väl lågpresterande på jobbet de här senaste dagarna. Första nattpasset försökte jag bara ta mig igenom natten utan att vara ledsen, så jag ritade rebusar åt mina kollegor, pratade om bacon och gjorde allt för att inte snöa in på alltför tunga tankar. Andra nattpasset gick bra, men det blev fel nånstans på slutet. Det gick mycket bättre igår, men tyvärr så gjorde jag bort mig och glömde få en viktig godkännelse av den tjänstgörande chefen, så de var tvungna att ringa upp mig idag och fråga vad det handlade om. Kände mig skitdum när jag kom på att jag hade gjort fel, och det var bara att be om ursäkt - så slarvig har jag aldrig varit förut. Nåväl, nån sån tankspriddhet tänker jag inte bjuda på igen.

Hela jag är i uppror just nu - saknar och längtar och lycklig och ledsen och allt på hela känsloskalan. Jag försöker vara återhållsam och tålmodig och en massa andra hedersamma saker - men egentligen vill jag vara efterhängsen och raka motsatsen till hur man ska bete sig. Livet ska då vara way komplicerat hela tiden.

Tags: cj & life: expressing emotions, clothes & shopping: shopaholic, food & restaurants: sushi, friends & family: fredrik b2: im, friends & family: jennie, work & money: cc, work & money: credit card, xxx
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments