CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Emo, Emo, Emo, Bitch, Bitch, Bitch

Jag vill vara dramatisk just nu och gnälla på brett dalmååål att jag oooorkar inte leva längre och allt bara suuuuger och min skitdyra sallad från Pressbyyyyrååån hade bara fyyyra bitar kyyyckling trots att det är en kyyycklingsallaaad.

Det vill jag göra. Jag är liiite sönderstressad och battlar med en ovälkommen feber (som har dykt upp med mellan jämnarum minst en gång i månaden, oftast lördag-söndag när jag är ledig) och ska pressa in fem nattpass den här veckan med en snabbtripp till Dalarna under torsdag-fredag när jag är ledig för en begravning som jag mest troligt inte kommer att vara med under eftersom jag inte är bjuden, och självaste Elitloppet samma natt jag kommer tillbaka.

Ovanpå all denna obligatoriska skit så försöker jag också vara lite disciplinerad. Går ju sådär. Jag vill vara saknad, liksom, men det är svårt när nervimpulser styr mitt förbenade liv.

Jag försöker styra upp en massa andra saker för att skingra tankarna. Planera semesterresor. Köpa biljetter till Bruce Springsteen. Se fram emot Coldplay. Ta med lillebror till Gröna Lund i sommar och på hockey i höst.

Men allt jag tänker är: Men sen då? Vad ska jag göra sen, när jag har gjort allt det?

Jag närmar mig bara en oundviklig framtid som jag först i år blivit medveten om. Vågar knappt satsa på nåt längre, särskilt inte på sånt och såna som jag verkligen vill ha.

Men så tänker jag också att det värsta som kan hända är att allt går fullständigt åt helvete. Och det är jag ju ändå ganska van vid.


Vårt kylskåp matchar min toooomma själ. Sniff.

Mja. Om jag inte syns till efter fredag, så har jag tagit livet av mig. Tackoadjö.

(Nej, mamma, jag menar inte allvar. Sheesh.)
((Jag antar att jag inte kan sortera farfars begravning under fun & celebrations: funerals. 17.))
Tags: cj & life: so sick of my life, cj & life: the inevitable future, friends & family: fredrik b1, friends & family: mamma, fun & festivities: amusement parks, health & looks: fever, music & concerts: coldplay concert, music & concerts: springsteen concert, sex & relationships: dating, traveling & holidays: anywhere, whining & woes: death, work & money: cc, xxx
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments