CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Av hela mitt hjärta, halleluja...

Min farfars begravning håller på just nu i denna stund. Själv sitter jag i sängen i mammas gästrum och fryser om tårna.

Första gången jag var på en begravning så var jag fjorton och gick på en gammal grannes begravning i Folkärna kyrka. Pappa, farfar och farmor var också där.

Jag minns inte riktigt vad det var som hände, men min farmor började plötsligt svära mitt under gudstjänsten och jag kunde inte sluta skratta. Grannens släkt satt längst fram och snyftade, och jag och pappa satt på bänken och skrattade (märks ju tydligt att det är en sociopat jag brås på). Farfar trodde jag grät när jag satt där och skakade av tillbakahållet skratt, och höll mig i handen. Han fattade aldrig att jag inte sörjde.

Jag är inte bjuden på den här begravningen. Kyrkan ligger alldeles här bredvid, men jag skiter i det. Det är inte för att det är för sorgligt. Det är för att jag hatar min pappa så fruktanssvärt mycket att jag mår illa bara av att tänka på honom. Vill inte träffa några hemska släktingar eller min korkade farmor eller personer som bara gjorde hela min och brorsans uppväxt till ett svart hål.

Så jag vill rikta ett stort fett tack till min horiga pappa som inte berättade att min farfar hade dött, när begravning var eller ens nämnde mig och min bror i dödsannonsen med namn trots att vi är farfars ENDA barnbarn. Skit på dig och brinn i helvetet jävla sociopat, och om du nånsin vågar kontakta mig igen så åker jag ner och ser till att du dör i en välplanerad mordbrand. Dö.

...

Jag är förresten lite skitarg idag.

Kommer nog skriva något mer upplyftande med mer substans senare. Nu ska jag försöka låta bli att sabba farfars begravning genom att inte gå dit och köra upp foten i pappas feta arsel.

Och nej, det här var INTE mitt minnesinlägg till farfars ära. Det skriver jag senare. Ifall det var någon som undrade...
Tags: cj & life: my dad is an asshole, friends & family: farfar & farmor, friends & family: fredrik b1, friends & family: pappa, whining & woes: death, whining & woes: funeral
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 1 comment