CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Tramps like us, baby...

Jag vaknade ovanligt (och extremt onödigt med tanke på kvällens nattpass) tidigt idag. Jag hade planerat att hålla mig vaken längre genom att åka ut till Upplands Väsby efter konserten, men efter två drinkar och genomblöta kläder pallade jag inte att hålla mig vaken.

Konserten var fantastisk. Det regnade HELA tiden. Ibland spöregnade det, då och då småduggade det, men det fanns inte en endaste torr stund på hela kvällen.

Och det var kaos när vi skulle in på arenan för att Live Nation är töntar. Och folk försökte klämma ihjäl mig, men det ville jag inte bjuda på.


Någon timme innan vi var helt genomblöta. Jennie och Micke var också där.

Trots regnet och kylan och töntar så var det helt klart värt det. Jag trodde jag skulle dö av adrenalinchock (lite synd skulle det ha varit, när jag precis överlevt kaoskön) och studsade nästan tre timmar i sträck. Mina fötter var helt avdomnade efteråt, först av kyla, sen började stövlarna läcka så tossingarna blev våta, och sen chockstartade de när jag hoppade runt som en kanin.

Jag är alldeles för kort för att kunna ta bra bilder långt fram, så Tomas har de flesta användbara bilderna på sin kamera. Jag fick dessutom utstå en massa "Var är Cecilia?" och "Det är trettonårsgräns, så du får väl vänta utanför" skämt. Skitkul.


Det här var allt jag såg innan Jennie och jag flyttade oss.

Jag var helt lyrisk ungefär varje gång en ny sång började och var tvungen att filma när de äntligen spelade Born To Run. Sen så bjöd de på underbara Twist and Shout, en låt som jag har MYCKET roliga minnen från....

Och Jennie och jag flippade helt på slutet när Dancing in the Dark började, för jag trodde nästan att de skulle skippa den eftersom de spelade Glory Days alldeles innan. Det var en helt sjuk stämning och alla dansade runt.

Här är de två filmklipp som inte blev helt konstiga. Den första försökte jag bara få med all publik på, men det ser inte ut att vara så fullpackat som det verkligen var. Den andra är från när Twist and Shout spelades, och jag kunde inte stå stilla så den är skakig. Väldigt skakig.
Jag ska försöka tigga av Tomas hans bilder och filmklipp istället. Tills dess får detta duga.

Efteråt gick vi till en bar på Östermalm och drack drinkar. Helt underbar kväll.

Bäst: Waiting on a Sunny Day, Twist and Shout och Dancing in the Dark
Sämst: Hysteriska kärringar i kaoskön. De förtjänar att stoppas ner i Lådan™.
Mest oförtjänta jobb: Snubben i gatukorsningen med megafonen. Han försökte få folk att inte blockera gatan, och blev både utskälld och kallad idiot. Jag ville bara ge honom en kram när han såg som mest uppgiven ut.
IE: Bruce Springsteen is awesome.
Tags: friends & family: jennie, friends & family: tomas, links & logs: articles, music & concerts: springsteen concert, whining & woes: the box™, xox, xxx
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments