CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Min dag...


Stingigaste Stingen i stan.

- En av mina vänner fyller år idag. Hon som bor alldeles för långt utanför tullarna för att jag ens ska vara pyttelite sugen att fira henne. Dessutom har jag inte hunnit köpa någon present, både för att jag har varit upptagen med nattpass, och för att hon har en enastående förmåga att bjuda med mig på saker (fester, fika, shoppingrundor etc.) ett par dagar innan det ska ske. Med mitt schema måste jag veta sånt här i mars. Nu ska jag tänka ut en bra present och föreslå att vi träffas nästa vecka istället.

- Petra och jag åt frukost tillsammans både idag och igår efter jobbet. Frukost med Petra är typ det bästa som finns. Frukost, däremot, är äckligt, och jag väntar fortfarande på att någon ska smälla upp ett matstånd med grillad kyckling klockan sex på morgonen på Centralen. Komigen.

- Imorgon/efter-att-jag-sovit-minst-åtta-timmar ska jag traska nerför långa backen och rösta rumpan av mig. Hoppas de släpper in mig. Mitt röstkort anlände tyvärr aldrig, så jag har gissat mig fram till vilken vallokal jag ska till. Får se hur det går med det.

- Detroit, ni är fantastiska. Förlåt för mitt utfall häromdagen. Jag om någon vet att man ALDRIG ska misströsta (26 februari 2006, 16.09, liksom). Puss.
Tags: birthdays: chaman, food & restaurants: breakfast, food & restaurants: chicken, religion & politics: elections, sports & hockey: nhl
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 2 comments