CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Nicklas Lidström - ett svin?

Jag var inne på Flashback och ramlade över detta: Nicklas Lidström ett svin.

Först blev jag skitsur och förberedde mig på krig. Sen gick jag in och började läsa.

Och skrattade. Och skrattade. Och skrattade. Och skrattade så jag dog litegrann. Och skrattade.

Det var fan det roligaste jag läst på hur länge som helst.

Någon kommenterar på inlägget som 'VM i särskrivning' och att Nicklas tydligen gav en massa pengar till sin kusin. (Snacka om att jag borde varit född ett led närmare i familjen.)

Längre fram är det någon som tycker att om han ska 'passa på' att ställa till med en massa dumt så är det bäst att göra det på hemmaplan dvs Västerås, 'fast det känns en liten aning osannolikt att Lidas skulle smita iväg och avnjuta ett besök under fel täcke i typ Enköping'. Haha, Enköping?

Det bästa är när folk börjar bli lite smått irriterade och sura bara för att det verkligen inte finns någon skit alls att gräva fram, och börjar kalla honom perfekt, ödmjuk, lugn och till sist drar till med ett The Perfect Human - 'Han är hockeyspelare, inte Moder Teresa'.

Det enda riktigt negativa de faktiskt lyckas ta fram är att han super dåligt - 'Red Wings kapten kan nog knappt bli salonsgberusad off season på ett grillparty i Avesta'.

Sen började det absurda med att han ska börja sälja fiskekort och starta fiskecamp. Och att han köpte en skrivare en gång. Hallå? Det enda jag hängde upp mig på var att de kallade Annika för Annelie.

Man kanske måste känna honom eller ha träffat honom för att inse hur jävla roligt det här är, men jag skrattar fan fortfarande. Vilka idioter. Jag dör.
Tags: sports & hockey: nicklas lidström, websites & blogs: flashback
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments