CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Valdagen hamnar i Lådan™

Jag borde döpa om min blogg till Arga Bloggen. 2009 har varit ett mycket argt år.

Idag hade jag planerat att gå och rösta, viktigt, viktigt. Så trots att jag somnade 12.45 (fråga mig inte hur jag lyckades med det) och vaknade 17.00 så tvingade jag mig ur sängen.

Efter en tripp till vallokalen som förvandlades till en långpromenad pga att jag gick åt fel håll (Eniros kartor är efterblivna) så hamnade jag i en skolmatsal som luktade dagis. Fick lite ångest.

Jag var i alla fall duktig och listade ut vilket valdistrikt jag tillhör även fast mitt röstkort aldrig dök upp på posten. Men efter att jag fyllt i min lilla valsedel så ska de kryssa av mig i boken. Och då säger de att jag redan har poströstat.

W. T. F.

Det blev en massa strul, fem olika personer letade bland kuvert och två andra kollade upp min legitimation medan jag stod bredvid och hävdade tills jag blev blå i ansiktet att jag absolut inte gjort någonting i samband med valet och att jag verkligen inte poströstat.

Så nu är ju frågan vem som har snott mitt röstkort och skickat in en poströst (med min tur gick min röst säkert till Sverige Demokraterna också) i mitt namn. När jag får tag på vederbörande ska jag strimla honom och lägga honom på mackan.

Jo! Nån har visst snott det! Jag måste få skylla på NÅGON!

Sen gick jag till ICA, köpte dyra plommon och mumsade i mig dem snabbt som en åkersork. Nu ska jag fan gå och lägga mig igen.
Tags: food & restaurants: fruit, religion & politics: elections, whining & woes: the box™
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments