CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

You busted my submarine.


Blåmärke som kom från ingenstans. Jag tycker det ser ut som en tass.

Det ser ut att bli regn. Regn gillar mig.

Idag gick jag upp jättetidigt (11.00) och dammsög HELA lägenheten. Under soffan, under Jennies säng (att hon inte blivit dammallergiker är ofattbart) och under TV:n.

Sen samlade jag ihop alla lakan, täcken och kuddar och tröck in dem i tvättmaskinen. Goodbye kvalster, säger jag bara. Efter det blev jag hungrig och åt ett plommon.

Nu svälter jag lite.

Jennie kommer hem idag och senare ska jag till Gröna Lund med jobbet och aktivera mig. Förhoppningsvis blir det inte som på friluftsdagarna i skolan. Idrotten och friluftsdagar är de största anledningarna till att jag föraktar alla jag gick i skolan med.

Inte för inte fick jag också IG i idrott. Jag vägrade helt enkelt ställa upp på alla fotbollsturneringar och handbollshorsmatcher till slut för att alla i min klass var tävlingsinriktade idioter.

Men jag fick ju MVG i alla språk- och företagsämnen, och VG i resten, och flyttade ifrån småstadshålan och tjänar nu en massa pengar, så jag vinner i slutändan.

Skadeglädje är den enda sanna glädjen. Suckers.

End!
Tags: cj & life: my childhood, food & restaurants: fruit, friends & family: jennie, fun & festivities: amusement parks, health & looks: bruises, home & housework: cleaning, school & university: grades, school & university: school mates, whining & woes: stupid people, work & money: cc, xxx
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments