CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

"Handlar Kalevala om nån som heter Kalle?"

Det känns som att jag borde börja packa nu. Men jag var ju på Science-Fictionbokhandeln i veckan och råkade köpa en ny Hall of Fame-volym som jag nu var tvungen att läsa istället. Livet är hårt när man inte orkar göra nåt man borde.

Tjockisen är fortfarande stendöd trots mina tappra försök att recovra den. Acers supportteam älskar säkert mig och mina dumma felmeddelanden. Detta betyder tyvärr att jag måste se på Sports Night hela semestern, eftersom det inte går att ladda in något nytt.

Nu måste jag nog snabba på med läsandet lite, för jag ska hinna åka förbi jobbet innan jag tar tåget till Arlanda. Min viktiga månadslista får inte lida för att jag ska ut och flyga.

Nästa inlägg kommer en dag för tidigt, men jag kan nog inte uppdatera så mycket från Tunisien, så då får det bli som det blir. Vinkevink, nu lämnar jag Sverige! (Och nej, det kommer inte att bli några vykort den här gången heller.)
Tags: comic books & cartoons: don rosa, gaming & gadgets: acer (tjockisen), traveling & holidays: tunisia, tv & movies: sports night, work & money: cc
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments