CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Juli

Hela mitt liv är uppochner sen Tjockisen gick och dog. Jag tror det är en manlig Tjockis, frusterad som jag blir på honom.

Jag har bilder från Tunisien och min lillebrors besök i Stockholm som jag fortfarande inte lagt upp. Men om jag en gång glömmer så brukar det ju vara kört, som till exempel bilderna från min födelsedag förra året.

De senaste veckorna:

Kasinobesök och Gröna Lund med lillebror och Jennie.
Lillebror vann 100kr på rouletten medan jag drack femhundra supergoda drinkar och Jennie åt glass. Alla var nöjda.

Harry Potter och Halvblodsprinsen.
Jag betalade halva priset och blev bara lite irriterad på alla fjortisar som envisas med att prata under filmen. Tyvärr så blev jag påmind av hur innehållslös själva boken faktiskt är.

Jobb med massa fina kollegor.
Jag har saknat mitt jobb under semestern och förra veckan jobbade jag uteslutet med kollegor som jag gillar att prata med. Kan det bli bättre?

Bostadsvisning i Norsborg.
Och jag som dissade skiten ur Masmo för ett tag sen... Tji fick jag. Jennie och jag har tackat ja till den i alla fall. Vi får väl se.

TV-spels kväll med Olga.
Är det något jag är bra på här i världen så är det i alla fall Super Nintendo. Alla har vi våra talanger. Min = svinbra kontroll på Diddy Kong.

Masmo.
Jo, jag var där en sväng också och träffade min kompis. Hon och jag high five:ade på att skaffa hund är enormt mycket bättre än att dras med en hopplös karl. Jag lovade att sitta hundvakt.

Upcoming.
Coldplay. East Street. Del Carmen. Hemlöshet. Förort. Fattigdom. See ya next month.Imorgon ska jag brottas med datasupport och hyresvärden (inte Tessan utan bolaget). Känns ju lite onödigt att få en ofrivillig dusch varenda gång jag ska skölja av nåt inne i köket. Efter det ska jag tvinga nån att supa ner sig med mig. Har blivit blåst på alkohol sen jag var hemma hos mamma för att alla bara ställer in och bangar. Så kan vi ju inte ha det längre.

Tillät mig själv att äta ett popcorn idag. Tror det är lugnt. Olga sa att det bara är majs ändå.
Tags: animals & nature: pets, birthdays: 24, cj & life: gambling, food & restaurants: ice cream, food & restaurants: snacks, friends & family: chaman, friends & family: fredrik b1, friends & family: jennie, friends & family: mamma, friends & family: olga, friends & family: therese b, fun & festivities: amusement parks, gaming & gadgets: acer (tjockisen), gaming & gadgets: nintendo, health & looks: no sugar, health & looks: skincare, health & looks: tattoos, home & housework: house-hunting, music & concerts: coldplay concert, sex & relationships: boys suck, traveling & holidays: tunisia, tv & movies: harry potter, work & money: broke, work & money: cc
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments