CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Schizofreni

Igår hade jag roligt. Idag är jag bakis. Idag har dessutom blivit inatt, utan att jag ätit nåt förutom ett minipaket bacon. Boo.

Jag drack en massa vodka sourAnkan (såklart). Tyvärr så snedtände jag efter att ha druckit en fjortiscider och blev megaarg på den senaste killens sviniga beteende, bara sådär helt oprovocerat. Satt på en trottoarkant nånstans vid Gullmarsplan och sparkade och fräste och snörvlade och drog upp oväsentligheter. Sen blev jag glad igen.

Nu är jag mindre glad och känner mig mest gammal, sliten och bortgjord. Värdelöst sällskap jag e.

Men! Hakuna Matata, Petra följer med på Coldplaykonserten nästa helg och jag får gå med det bästa sällskapet nånsin. Och maten på Friday's var förresten jättegod och jag drack nästan en Cola idag men lät bli (mest för att alla affärer hunnit stänga, men ändå)!

Och om tolv dagar får jag lön och snart ska jag till East Street och alldeles om ett litet tag kommer Jennie hem och då ska vi äta sockerfri glass i Gallerian! Weehoo!

Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv en liten stund. Hakuna-frickin'-matata.
Tags: drinking & partying: drunk as a skunk, drinking & partying: hangover, drinking & partying: laughing duck, food & restaurants: coca-cola, food & restaurants: ice cream, food & restaurants: tgif, friends & family: jennie, friends & family: petra, health & looks: no sugar, health & looks: tattoos, music & concerts: coldplay concert, sex & relationships: boys suck
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments