CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

The Return of Mr. Fatty

Den allra sista Cola-skvätten jag slurkade i mig var på flyget hem från Tunisien för över en månad sen. Alla jävlar i hela världen försöker fresta mig från alla håll och kanter, men jag är stark! Ja!

Om jag inte bryter ihop totalt av abstinens så tänker jag inte dricka nån läsk alls förrän jag fyller år. Bästa födelsedagen nånsin, liksom.

Idag kommer Tjockisen hem! Wee! Mr. Fatty, you have been missed. Han var klar förra veckan egentligen (för Media Markt är HJÄLTAR) men jag har inte orkat bråka med deras telefonkö förrän nu.

Medan jag är där ute i djupaste skogarna ska jag passa på att smita förbi Pauline också. Hon har bjudit mig på mat typ varenda gång vi jobbat tillsammans, så idag blir det hennes lyckodag! Eller, ja, hon får laga mat åt mig i alla fall. Jag tror hon försöker vänja in mig vid att äta middag hos henne tills jag flyttar ut dit, så att jag är inskolad och klar och inte protesterar så mycket när hon bjuder på mat en gång i veckan sen.

Snart: Kräftor i stora lass! Wee!
Tags: birthdays: 25, clothes & shopping: media markt, food & restaurants: coca-cola, food & restaurants: crayfish, friends & family: pauline, gaming & gadgets: acer (tjockisen), health & looks: no sugar
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments