CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

[Lunar] ##Out of reach##

Om du har följt de senaste dagboksinläggen vet du hela historien om hotbrev och polisförhör, så jag tänker inte dra hela historien igen.

Jag var hos lilla polisen igår, det var rätt tråkigt. Hon frågade mig en massa saker och skrev upp dem, sakta skrev hon också, jag var där i två timmar, sen ville mamma att jag skulle berätta allt också.

Jag vet i alla fall vem det är. Helt övertygad om det. Det var tre personer kallade, inga fler, trots att vissa har påstått det, men är jag förvånad? Nix.

Av de tre så vet jag vilka två som är oskyldiga, och då blir det bara en kvar, när det gäller det där hotbrevet. Uteslutnings metoden, ni vet.

Hon har säkert fått hjälp av en till (ganska säker på vem det är också), men det viktigaste är inte vem den personen är, utan att jag vet vem som är spindeln i nätet. Ha, ha, ha, vad bra det känns att veta svaret.

Nu är hon illa ute och den här gången kan hon inte springa till mig för hjälp. Det var ju extra bra att polisen blev inblandad, då får vi se vem det är en gång för alla.

Skitsamma förresten, bra att de är över, jag har viktigare saker för mig.
Bra att det löser sig för mig, tråkigt för dem att de inte kunde sluta i tid.

Så går det när man gräver en grop för andra. Ha, ha, ha, vad skadeglad jag är!

Ha!
Tags: cj & life: lunarstorm, friends & family: mamma, whining & woes: police interrogation, whining & woes: threatening letters
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments