CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

[Lunar] Madde & jag

Sett Dawson's Creek någon gång?
Jag har (bara pga av Joshua Jackson, förstås...). Dawson och Pacey blir ovänner, eller hur det nu var, fast de varit vänner hela livet och gjort allt roligt tillsammans. Jag tror det var de iaf.
Jag hade också en Dawson en gång, hon hette Madde och vi gjorde allt roligt ihop. Jag saknar henne lite grann.
Bara för att vi inte är vänner nu, betyder ju inte att vi aldrig varit det. Och att allt roligt vi gjort inte räknas, för jag hade världens skoj med henne jämt, som när vi badade i älven den 17 maj. Eller var på Skansen med min pappa. Eller i Stockholm med skolan i mellanstadiet.
Nu har jag Martina och Jennie och de är roliga de också, vi har bara inte gjort nåt sånt tillsammans, som man kommer ihåg.
Vi skrattar mest hela tiden, och jag och Martina retas och lyckas glömma varje lektion, trots att vi redan sitter i klassrummet, men jag saknar ändå den där tiden med Madde.
Nu ska jag sluta vara nostalgisk. Imorgon ska jag skriva, om jag inte blir dränkt i badhuset. I skolan här hos mig är det bad. Förra veckan var det rugby och gladiatorerna och idag får vi chansen att dränka varandra. Undrar om de vill bli av med oss HP-tjejer?

Nu har jag varit och badat. Vem har sagt att det är fel att simma hundsim, istället för fjantigt grodsim? Min gympalärare tvingade mig att simma ner på botten och hämta ringar tills jag blev alldeles vimmelkantig, bara för att han tror att jag inte kan simma så bra. Pytt, jag som simmar bättre än de flesta. I min familj iaf. Ingen groda, inget crawl. Jag simmar hundsim, precis som min hund lärt mig! Sådeså!

Träffade lilla Madde Badde där. Fast jag låtsades prata i telefon, för att slippa prata med en kille som var där. Det var väl allt.

Nu har jag administration. Yeay... (Not)

Ha det bra! Kram på er!
Cecilia
Tags: cj & life: lunarstorm, friends & family: cimmen, friends & family: jennie, friends & family: madelene f, friends & family: martina, fun & festivities: water park, fun & festivities: zoo, school & university: school trips, sweden: stockholm, tv & movies: dawson's creek
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments