CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

CJ på bra humör - igen!

Idag har varit en bra dag. Överbemannat på jobbet (kors i taket, del två) och under briefingen fick jag ha mina ben i Milenas knä som belöning för att jag kickade Mathias i rumpan. Pauline var mest Sudokuberoende hela dagen men efter jobbet gick vi till Burger King och mumsade i oss kycklingvingar.

Det är en av de få saker jag saknar med att jobba CT; att få träffa Pauline och Milena. Den där sista timmen innan Milena och jag gick hem, då vi mest satt och pratade skit. Vi diskuterade Indonesien, ekorrar vid namn Ricky och Rod Stewart, och då var det alltid helt okej att vara inlåst med Wolfie en hel dag.

Nu jobbar de mest dagpass och jag oftast bara natt, så idag har det varit en bra dag. Kålpuddingen var dessutom god, fast inte lika god som mammas.

Uppdatering angående världens drygaste hand: Fortfarande under all kritik. Antagligen förslitningsskada. Läkare nästa vecka om det inte går över. As.


Nu ska jag och mina små tossingar gå och sova. G'natt.
Tags: animals & nature: animal stories, food & restaurants: burger king, food & restaurants: vegetables, friends & family: milena, friends & family: pauline, friends & family: petra: mathias, health & looks: injuries, music & concerts: musicians, work & money: cc, xxx
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments