CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

25

Jag startar ännu ett levnadsår med att vara trött, sliten, stressad och besviken. Pelle och Annika var min räddning inatt. Annika och jag åt frukost efter jobbet och det var väldigt trevligt.

Eftersom jag bestämt att jag får äta socker på min bemärkelsedag så tryckte jag i mig en Cola och en chokladboll sisådär tjugo minuter efter tolvslaget. Eftersom jag inte druckit något kolsyrat alls sen i juli så brändes det ganska bra när jag drack läsken.

Och eftersom jag inte rört något socker sen i början av juni heller så lever jag nu på värsta sockerkicken. Chokladcroissant och varm choklad till frukost.

Hade också hoppats på tårta och chips med dipp innan dagen var över, men det känns inte som att det kommer att bli så nu.

Nåväl. Nu är jag närmare trettio än tjugo. Nästa år måste jag börja betala helpris på SJ.

Jag har dessutom lyckats lugna ner mig ett par hekto det senaste året. Lugn och fin.

Nu kickstartar jag igång min första dag som tjugofem genom att släppa all stress och sura miner. Lugn och fin. Snäll-artig-punktlig-ärlig. Inte sura. Vara duktig. Jobba hårt. Inget socker. Suck it up. Cool it down. Get over it. Etc.

Jag saknar min mamma idag. Och Stinky. Och farfar och Cimmen och
Tags: birthdays: 25, cj & life: life philosophies, food & restaurants: breakfast, food & restaurants: coca-cola, friends & family: annika, friends & family: cimmen, friends & family: farfar & farmor, friends & family: mamma, friends & family: pelle, friends & family: stingen, health & looks: no sugar
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments