CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

"I never seem to do it like anybody else..."


Dinner @ Patricia

Jag skuttar runt i små sidenshorts (finaste shortsen som min mammi sytt åt mig!) och lyssnar på Ace of BaseSpotify. Just när jag skuttar som bäst ringer det på dörren och fastighetsskötaren Ludde dyker upp. Han tyckte säkert jag var jättesexig i min rufsiga tofs och mina nakna tossingar.

Ännu sexigare blev det när han ville ta en titt på kranen som gick sönder för väldigt länge sen. Spaghetti i hela slasken och lortiga tallrikar på diskbänken. För att inte tala om ketchupfläckarna på spisen! Porny-nam-nam.

Sen skulle han såklart in i badrummet och pilla runt också. Där låg det fullt med små hårstrån och annat sexigt i duschen. Han hade ner alla flaskor på handfatet också. Tsk tsk.

Han tyckte i alla fall att jag skulle ringa om jag lyckas ha sönder nåt mer senare. Då upplyste jag honom om att det var Jennie som ringde honom igår. Han tog sig en funderare och försökte lista ut hur fan två personer får plats att bo på en sån pytteliten bostadsyta.

Nu har han flytt fältet och står och bankar huvudet i väggen några trappor ner. Eller så spikar han nåt, jag vet inte.

På tal om Disney så såg Jennie på Djungelboken igår. Jag slumrade till och missade Kung Louie och Baloos showdown. Sad emoticon.


Den här bilden är bara så perfekt.

Jag sa ju att jag skulle lägga upp lite filmklipp från Detroitmatchen, särskilt den där jag försöker sjunga nationalsången.

Tyvärr så ville jag ta livet av mig när jag lyssnade på skiten, och den här dagen är redan så supersexig så det får nog vänta tills jag har återhämtat mig från mötet med Ludde. Nu ska jag ta på mig ett par byxor (sexigt!) och hälsa på hos min hudterapeut (oooh!) och sen ska jag övertala Jennie att gå till Coffehouse by George (agirrr!)!

Jag blir så här när jag måste ställa om dygnet till dagtid, btw.
Tags: food & restaurants: coffeehouses, friends & family: mamma, friends & family: pauline, friends & family: tomas, health & looks: skincare, home & housework: fixing stuff, music & concerts: pop, music & concerts: spotify, sports & hockey: detroit-st.louis '09, tv & movies: disney, xxx
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments