CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Recap

Galen vecka.

Har packat upp efter flytten. Stinky har varit här! Mamma och Johnny skruvade ihop min nya garderob åt mig, medan jag sov. Den sortens samarbete är jag stolt anhängare av.

Har fått en enormt positiv respons från jobbet och fick det förklarat för mig av min chef att jag har utvecklats jättemycket under året och att de är väldigt nöjda med mig. Jag som haft det värsta året någonsin på väldigt länge behövde verkligen den boosten just nu.

Och jag är jätteglad att jag har så många fina kollegor. Idag fick jag en kram bara för att jag dök upp på jobbet, och även om jag inte gillar kramar särskilt mycket i allmänhet så kändes det bra eftersom den kom från rätt person vid rätt tillfälle.

Nu ska jag försöka ta tag i mitt liv (i.e. ansöka om lån, betala tillbaka skulder, packa upp resten av lådorna, bråka med miffon på Tradera, försöka fixa min externa hårddisk, köpa en dammvippa etc.) för nu är det sex dagar kvar av NaNoWriMo och jag har en fantastisk klumpsumma av 28498 ord att skriva under den tiden. Det är alltså ungefär 4800 ord per dag.

På dessa sex dagar ska jag även se till att min gnutt blir färdigutbildad, jobba tre nattpass, tvätta och gå till banken.

Good luck, Chuck.
Tags: friends & family: mamma, friends & family: mamma: johnny, friends & family: moa, friends & family: stingen, gaming & gadgets: external hard drive, home & housework: laundry, home & housework: moving, websites & blogs: tradera, work & money: cc, work & money: loan/debts, writing: nanowrimo
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments