CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

December


Suddig film från när Stinky hälsade på och skuttade upp i sängen för att väcka mig.


Jag tror det går bra just nu. Osäkert. Det har i vilket fall varit en lång vecka.

I lördags åt jag frukost med Åsa, Sofia och Mathias. Jag brukar alltid äta mumsig yoghurt med blåbär, men eftersom Tomas inte jobbade den här helgen så fanns det ingen som kunde äta mina jordgubbar.

söndagen gick jag och Sam till Café Tabac och åt mumsig pasta. Han smög iväg och betalade notan bakom ryggen på mig, så jag bjöd på drinkar istället.

Eftersom jag skulle ställa om dygnet till tre dagpass (supernödvändigt, verkligen) så försökte jag gå upp tidigt i måndags, men det gick väl sådär. Sam och jag gick på bio och såg Bröllopsfotografen, och han fattade såklart ingenting eftersom filmen är på svenska och han bara pratar engelska, men han envisades om att se den även fast jag kunde ha sett Upp eller 2012 istället.

Sen klantade jag mig igenom hela tisdagens dagpass (tappade bort två gäster och förlorade förmågan att räkna till tjugo) och onsdagen spenderades med spänningshuvudvärk under en utbildning med jobbet.

Jag vaknade supertidigt i torsdags och åkte ut till Kista innan jobbet för att klippa mig. Frisören hostade på mitt huvud, så efter fyra timmar på jobbet blev jag hemskickad av Petra för att jag var alldeles snorig och förstörd. Däckade med kläderna på i sängen, vaknade halv fyra på morgonen med nackspärr och ägnade hela gårdagen till att tycka synd om mig själv och se på filmer.

Idag ska jag äta kebabrulle (igen), snora och försöka packa upp lite. Så jävla typiskt att bli sjuk när jag för en gångs skull är ledig fredag-lördag-söndag med nattpass på måndag.

December är fullspäckat varenda dag fram till den 22:a. Får i alla fall ledigt en extra dag över jul tack vare fantastiska Pelle, och så har jag en julfest och ett julbord att se fram emot.

Nu ska jag se på Simpsons och känna mig febrig. Wee.
Tags: food & restaurants: breakfast, food & restaurants: kebab, food & restaurants: pasta, friends & family: pelle, friends & family: petra, friends & family: petra: mathias, friends & family: sam s, friends & family: sofia, friends & family: stingen, friends & family: tomas, friends & family: åsa, fun & festivities: movie theater, health & looks: hair, health & looks: illness, sex & relationships: dating, traveling & holidays: christmas, tv & movies: pixar, tv & movies: swedish movies, tv & movies: the simpsons, work & money: cc, xox
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments