CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Tédrickande och Revbensspjäll

Knorr. Jag har jobbat så hattigt och mycket att jag inte hunnit göra någonting den här månaden.

Idag är det första dagen/natten på ett halvår som jag har kompat hem istället för att jobba över! Lite småångest fick min inre workaholic när jag gick hem så tidigt, men det känns skönt att kunna slappa lite istället för att behöva jobba fem nätter i rad. Jag fixade också en viktig julklapp idag (den ENDA julklappen som kommer att köpas i år, tack vare det knapra tillståndet i plånboken).

Förra helgen var mamma här och hälsade på. Vi åkte och handlade JÄTTEMYCKET mat, och i kassan fick jag skämmas för mitt kort blev övertrasserat så mamma var tvungen att betala. Jag förde över lite extra pengar på hennes konto efteråt, men det var ändå pinsamt.

Dagen efter så åkte vi in till city och shoppade lite. Först var vi till Skärholmen, parkerade bilen och tittade på ett par skor jag tänkte köpa. Tyvärr passade de inte så bra, så vi gick runt i lite andra skoaffärer. Inne i Stockholm så var vi runt på NK, och sen promenerade vi till en antikaffär på Mäster Samuelsgatan där jag hittade världens coolaste ring.

När vi blev hungriga så tog jag med mamma till mitt favvocafé mittemot NK där vi åt mumsiga smörgåsar och kollade på folk. Sen tog vi en runda på Åhléns City innan vi åkte tillbaka till förorten och besökte IKEA.

I tisdags hade vi julfest med jobbet. Viktor och jag förfestade på Ankan i några timmar. Vi väntade på Sara och Moa som jobbade CT den dagen, men de blev lite försenade så vi hann med både tre och fyra drinkar, plus en vodkashot och en baconburgare.

När vi väl kom fram till själva festen så drack jag mest vatten. Smygåt lite pepparkaksdeg och blandade äcklig vaniljvodka med Coca-Cola också. Jag tjuvstartade med att häva sockerförbudet några dagar i förväg.

Jag lyckades även ramla av rullbandet nere i tunnelbanan (stod och pratade med Viktor med ryggen vänd mot gångriktningen, och han glömde berätta att vi var framme vid slutet av bandet - tack för det!) så nu har jag ett jättestort blåmärke på rumpan.

Det var förövrigt roligt hela kvällen, förutom lite småtjafs och en korkad taxichaufför, men efter de motgångarna så var det bara trevligt. Viktor spelade gitarr för mig, Cecilia och jag blandade äckliga groggar, och roligast av allt var att Petra dök upp trots att hon hade messat tidigare och sagt att hon inte kunde. Dagen efter var jag pank (Sara skinnade mig på mina sista korvören) och öm i hela kroppen, men det var det nog värt.

Nästa vecka blir det julefirande hos mamma, sen åker jag hem Annandag jul för att jobba igen. Jag har ändå ungefär fem lediga dagar framför mig, då jag ska slappa, äta socker, leka med Stinky, skriva och försöka att inte frysa ihjäl.

Det blir nog bra.
Tags: clothes & shopping: christmas, clothes & shopping: shoes, clothes & shopping: shopping spree, drinking & partying: laughing duck, food & restaurants: coffeehouses, friends & family: mamma, friends & family: moa, friends & family: petra, friends & family: sara w, friends & family: stingen, friends & family: viktor, health & looks: bruises, health & looks: no sugar, traveling & holidays: christmas, work & money: broke, work & money: cc, work & money: co-workers, work & money: overtime
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments