CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Gimme a Break


Ångestdämpande.

+ Jag kanske får tillbaka mina 2528.- som någon stal för två veckor sen.
- På min enda lediga dag nästa vecka ska Botkyrkabyggen installera bredband i min lägenhet mellan 8-17. Jag kommer hem 7 och ska in till jobbet 18. Tydligen ska det borras i betong också. Vilken tur att min säng står i samma rum som installationen ska göras.
+ Jag åt två gånger idag.
- Jag har inga rena kläder till personalfesten (eller att ha på mig till jobbet imorgon kväll) på söndag. Alla mina byxor är samlade i en ynklig IKEA-kasse tillsammans med tre kilo tvättmedel.
+ Mitt hår är fint.
- Jag har inga lakan till sängen eftersom jag rev ur dem och hällde tvättmedel på allt tidigare.
+ Jag har hittat en massa fina kläder att ersätta de gamla med.
- Jag har bara 1500.- i kontanter så det blir nog en mycket sorglig shoppingrunda imorgon.
+ Jag har förmodligen rena kläder i mitt skåp på jobbet.
- Jag kommer inte att få sova ordentligt/mer än sex timmar i streck förrän nästa helg, tack vare bredband, klippning, tvätt, möten och bortbytta pass på jobbet.
Roligt att allt det goda väger upp det onda i alla fall.

Jag är så arg idag att jag inte vet var jag ska ta vägen. Det kan inte vara normalt ha sån här ångest över sin jäkla TVÄTT.

Och igår fick jag ett grovt återfall när jag var på affären. Jag klarade inte av abstinensen längre. JAG DRACK EN COLA OCH DEN VAR MUMSIG. Sådär. Jag erkänner. Skiten bara hopas och jag är viljesvag.

Nu ska jag ta tag i det här och samtidigt försöka att inte hoppa ut genom fönstret. Jennie och jag har redan dragit slutsatsen att det inte är högt nog för att genomföra ett självmord. Och nån jävla hjärnskakning tänker jag då inte utsätta mig själv för.
Tags: clothes & shopping: shopping spree, friends & family: jennie, health & looks: no sugar, health & looks: sleep, home & housework: internet connection, home & housework: laundry, work & money: cc, work & money: credit card fraud
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments