CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

2010-01-17


Det här är den enda relevanta bilden från gårdagen jag kan hitta i min kamera. Mitt lag vann i alla fall tävlingen och fick äppelcider och chokladmedaljer (jag har fortfarande kvar min förra chokladmedalj från Steg 2 så slutsatsen är såklart att jag är en värdeful lagmedlem).

Jag vet visserligen att det finns videoklipp på mig när jag sjunger, men jag väljer att förtränga den kunskapen. Jag var tvungen att hetsdricka två glas vin bara för att kunna ställa mig framför mikrofonen, så jag mår nog bättre av att inte veta.

Det blev dock ingen favorit i repris. Har man en gång fått sin chans (och valt att fucka upp den) så kommer den inte igen. Och förra årets personalfest hade dessutom en fet fördel - efterfesten tog inte plats på Patricia. Och i år tappade jag dessutom bort Yvette; hon hamnade på Ankan, och så här i efterhand hade jag också velat hamna där.

Men Elin och jag hade roligt på Patricia en stund, tills tequilan infann sig och hon gick hem. Extremt dålig kombination, också så här i efterhand.

Nåja. Vad är väl en bal på slottet. Tipp tapp.

IE: Staff party. You all know the drill.
Tags: drinking & partying: patricia, drinking & partying: tequila, friends & family: elin, friends & family: yvette, work & money: cc: staff night
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments