CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Obestämt

 • Jag drömmer att farfar lever. Och varje gång det händer så ger han mig en stor kram och det känns verkligen som att det är på riktigt. Jag fattar att det antagligen handlar om skuldkänslor för att jag inte hälsade på hos honom innan han dog. Lite dålig timing bara.

 • Viktor påpekade att han inte gillar att vara ensam eftersom han växte upp i en stor familj där det alltid vara liv och rörelser. Och jag sa att jag kände precis tvärtemot enbart FÖR ATT det alltid var liv och rörelser i min familj. Jag älskar varenda stund som jag får vara för mig själv och njuter verkligen av att få vara ensam. Inte alltid, men ofta. Jag gillar inte att prata när det blir för mycket folk runt omkring mig och jag trivs inte när det blir för stimmigt eller när samtal blir för högljudda. Skrik och bråk och liv och rörelse går fetbort. Men sen insåg jag att Viktor antagligen har haft en markant mycket mer stimulerande och lugnare uppväxt än vad jag hade.

 • Jag fixade hela årets semester ikväll. Femton dagar fördelade över åtta månader, vilket blir en veckas ledigt nästan varje månad fram till november. Dessutom har jag äntligen fixat Jennies julklapp/födelsedagspresent. Den blev lite försenad tack vare att mina pengar försvann förra månaden, men nu är jag back on track.

 • Jag har druckit två flaskor Cola, ätit en muffin (som dessutom ramlade på golvet först) och fyra vingummigodisar sen förra veckan. Jag suger.


 • Mamma var här i helgen. Vi åkte till Skärholmen och letade efter en ny jacka åt mig i varenda klädaffär vi kunde hitta. Sen åkte vi till Kungens Kurva och köpte en där istället. Jag tog den som mamma tyckte inte passade så bra. Rebelliskt. Efter den pärsen åkte vi runt hela Botkyrka efter en sushirestaurang. Först Norsborg, sen Fittja, sen Tumba och till slut hamnade vi i Tullinge. Jag gillar inte att bo i förorten.


 • Mamma sydde också tre nya, fina tröjor åt mig. Nuförtiden väntar jag inte ens tills någon frågar mig var min tröja kommer ifrån; jag dyker på folk helt appropå och säger "Visst är min tröja fin? Min mamma har gjort den!" - sen om folks intresseflaggor vajar eller inte, det ger jag blanka fan i.

 • Jag kan fortfarande inte sova.
 • Tags: cj & life: dreams and nightmares, cj & life: my childhood, clothes & shopping: jacket, food & restaurants: sushi, friends & family: farfar & farmor, friends & family: jennie, friends & family: mamma, friends & family: viktor, health & looks: no sugar, health & looks: sleep, work & money: cc, xxx
  Subscribe
  • Post a new comment

   Error

   default userpic

   Your reply will be screened

   Your IP address will be recorded 

   When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
   You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 0 comments