CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

And you're still just wasting away...

Jag träffade Anna idag och tog en drink på en bar vid Slussen. Jag försökte få med Jennie också, men hon ska ju upp tidigt imorgon. Anna och jag har inte setts sen i slutet av juli. Jag är sjukt dålig på att styra upp möten med vänner som inte jobbar på kasinot. De jobbar när jag är ledig och tvärtom. Sist vi sågs före juli var ett och ett halvt år innan, när jag fortfarande var ihop med mitt ex.

För någon vecka sen sprang jag in i en annan vän när jag var ute och shoppade, och det visade sig att hon var gravid i femte månaden, bara så där helt plötsligt. Fast nu slipper jag i alla fall ha dåligt samvete för att jag aldrig träffar henne, med tanke på att hon kommer vara upptagen med annat och det är allmänt känt att jag helst inte går i närheten av småbarn. Vi får väl ses om några år istället. Känns lagom stressigt.

Dagens mardröm var så jävla skum. Jag satt i bilen med pappa och farfar och vi skulle hälsa på farmor i hennes nya hus. Men när vi skulle gå ut ur bilen så säger jag nåt till pappa, och han totalflippar och knuffar ner hela bilen i älven medan farfar fortfarande sitter i. Så jag måste hoppa efter, sparka ut vindrutan och försöka dra ut farfar innan han sjunker och drunknar. Och för att han inte ska bli skadad på alla glasbitar så måste jag lägga min tröja över skärvorna. Och pappa vägrar hjälpa till.

Vi överlevde i alla fall, men fan i helvete vilken jävla pappa jag har, alltså.

Jag tror jag har blivit allergisk mot att sova.

---
ETA: Haha, det var ju pappas födelsedag i förrgår! Måste varit därför jag drömde en extra störd dröm.
Tags: cj & life: dreams and nightmares, friends & family: anna b, friends & family: chaman, friends & family: farfar & farmor, friends & family: jennie, friends & family: pappa
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments