CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Everybody loves a winner, so nobody loved me...

Jag är inne i en schizofreniperiod - ömsom överlycklig, ömsom skitdeppig. Alltså, Glee vs. Simon & Garfunkel i högtalarna.


Just nu sitter jag i ett alldeles för stort silkigt nattlinne som mamma sydde åt mig/sig själv. Det blev en storlek mittemellan så ingen av oss kan ha det, men det är fint i alla fall.

Och jag är i Krylbo, för på fredag ska jag åka snowboard (snåååbååård) med lillebror och imorgon ska jag simma en mil i valfritt badhus. Japp, det är sant. Efter tjugofem års fullständig apati så har jag blivit motiverad till att aktivera mig.

Fast det är mest för att jag inte ska göra bort mig fullständigt och ramla på rumpan när jag ska på skidresan med jobbet nästa vecka, som jag egentligen inte skulle följa med på från början (hur fan kom det sig att jag ställde upp på det här frivilligt?!). Sist jag åkte snowboard var när jag var sjutton. Så därför ska jag tjuvträna på fredag, när lillebror är den enda som ser min vurpor.

Och vem som får nöjet att se mig drunkna under simningen blir en fråga för morgondagen.
Tags: cj & life: split personalities, friends & family: mamma, fun & festivities: ski trip, health & looks: swimming, sweden: avesta, tv & movies: glee, work & money: cc, xxx
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments