CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Valerina Forte är ett jävla skämt...

Oh man.

Bloody Mary, halvtaskig Lynchburg Lemonade och supersöt Amaretto Sour var vad som följde mötet på jobbet igår. Jennie blev hemskickad eftersom mötet drog ut på tiden, så jag tog med mig Simon istället. För husfridens skull fick Viktor också följa med, även fast han - igen! - hade likadana kläder på sig som jag.

Vi åt mat på Vapiano, där spagettin var seg och inte stekt. Deras betalningssystem är livsfarligt, men lyckligtvis så infann det sunda förnuftet sig. Dock inte hos mig, som jag försökte förklara för Espen i ett SMS klockan kvart i tolv (minns inte var jag var någonstans just då, men skulle gissa på T-banan). Nu är han sur för att jag vägrade utveckla hela historien, men det oroar mig föga just nu.

Jag var dödstrött runt tre men lyckades hålla mig vaken för att jag fick för mig att jag skulle jobba i natt, trots att jag redan dubbelkollat det med min chef. Som tack för den bravaden så kan jag nu inte sova. Jag är inne på min 25:e timme vid det här laget, jag är ledig, solen skiner och jag kunde ha sovit för åtta timmar sen. Och jag kan ha pajat min älskade dator. Den slutgiltiga domen återstår att se.

De goda nyheterna är dock 1) Jag är inte bakis, 2) Jag har nytvättade lakan, 3) Jag fick inte hjärnskakning igår när jag for på näsan i golvet inne i konferensrummet; jag skrapade bara båda knäna, 4) Jag får ledigt Annandag Påsk - mami, I'm coming home.

Dag 6, med siktet inriktat på den där jävla väskan.
Tags: clothes & shopping: bags, drinking & partying: alcohol, food & restaurants: vapiano, friends & family: espen, friends & family: jennie, friends & family: simon, friends & family: viktor, health & looks: injuries, health & looks: sleep, traveling & holidays: easter
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments