CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Psykfallsafton

Bild utgår för att jag är ett psykfall.

# Igår var Simon och Yuphin här (Espen bangade). Vi drack en massa och såg på diverse filmer på mute med Spotify som bakgrundsljud. Sen åkte vi in till stan och blev nekade på Ankan. Viktor vann 40kr åt mig.

# Idag åt Jennie och jag på Bamboo Palace i flera timmar, och sen åkte vi till Olga som fyller år imorgon. Hon hade gjort mumsig bål och jag försökte hålla mig vaken men det funkade inte så vi åkte hem när de andra drog vidare.

# Nu ska jag krypa ner i världens bästa säng som är ren och fri från kvalster/skabb och som inte delats med tre andra människor. Kollektivliv är definitivt inte min grej.

# Har inte varit hemma på tjugofyra timmar. Jag är död av utmattning. Och mina knän ser ut som de blivit invaderade av en bromssvärm. Vem är sämst på att inte halka och slå ihjäl sig? Jo, jag.
Tags: birthdays: olga, drinking & partying: drunk as a skunk, drinking & partying: laughing duck, food & restaurants: asian food, friends & family: espen, friends & family: jennie, friends & family: olga, friends & family: simon, friends & family: viktor, friends & family: yuphin, health & looks: injuries, health & looks: sleep, music & concerts: spotify
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments